Recupereaza parole WiFi uitate, in Windows

Utilizatorii de laptopuri care de multe ori trebuie să se conecteze la rețele wireless, cu siguranță știu cât de frustrant poate fi să nu își amintească parola, mai ales atunci când au de a face cu parole complexe. Dacă vă aflați intr-un asemenea caz, cel mai probabil aveți nevoie de WirelessKeyView, o solutie simplă, dar foarte eficientă, care vă poate ajuta să recuperați respectiva parolă. De la început țin să menționez că pentru ca programul să poată afișa parola rețelei wireless, trebuie ca cel puțin o dată să vă fi conectat la respectivul dispozitiv wireless (router).

program de recuperat parole wireless uitate

WirelessKeyView este un program gratuit, foarte ușor de utilizat, nu necesită nici instalare fiind portabil. La simpla rulare a programului, acesta va afișa parola dispozitivelor la care sunteți conectat. Interfața minimalistă nu are nevoie de prezentare, însă trebuie reținut că programul poate recupera doar parolele care au fost stocate de Windows și nu de un program terț.


WirelessKeyView poate fi rulat și în linie de comandă, având mai mulți parametri în acest scop, opțiuni ce oferă posibilitatea de salvare a listei de parole în diferite formate.

Opțiunile avansate ale programului permit încărcarea parolei utilizatorului curent, dar se poate selecta, de asemenea, o altă locație de instalare Windows.

WirelessKeyView optiuni avansate

În încheiere, pot spune ca WirelessKeyView este într-adevăr un mare ajutor dacă aveți nevoie să recuperați parola de rețea, dacă ați folosit-o măcar o dată pentru a vă conecta la o rețea WiFi. Merită să încercați programul pentru a hotărâ dacă va rămâne în trusa voastră de utilități.

Download

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.