Rularea programelor cu ajutorul combinatiilor de taste

In urma cu aproximativ doua luni va promiteam, ca cel tarziu in Octombrie, voi incepe sa public tutorialele video la care am lucrat toata vara; daca alaltaieri am publicat tutorialul referitor la instalarea temei Shine, astazi revin, cu un tutorial la fel de simplu: rularea programelor cu ajutorul combinatiilor de taste:

Ce parere aveti despre tutorial ? Mi-a iesit bine ?!? Mai public si altele sau ma las de facut video tutoriale ?

23 Comentarii

  1. A iesit foarte bine tutorialul,în consecinta …”the show must go on”…astept si ale realizari video.Multa bafta in tot ce faci.

  2. Tutorialele sunt foarte bune dar pe viitor de sfatuiesc sa le faci la o rezolutie mai mica pentru a se vedea clar detaliile.Un 1280×720 cred ca ar fi bun fiindca se pastreaza si raportul 16 pe 9.De ce nu le postezi pe toate 143 odata?

    1. Fiindca sunt doar inregistrate si aproape toate au nevoie de procesarea sunetului; in stare bruta se aude suficient de rau incat sa nu-mi comvina si cum nu-mi place sa fac nimic de pomana mai bine lucrez dublul…

  3. Parerea mea e ca tutorialul a fost scurt si la obiect. Dupa vizionare am incercat si eu si mi-a iesit . Multumesc pentru acest tutorial.

  4. Bună! Îți scriu referitor la o postare precedenta a ta, despre programele tv românești online. Am încercat cea cu Chris Tv Online, însă nu funcționează. Mă chinui de ceva timp să caut un site unde să pot urmări o emisiune de pe TVR 1 și nu reușesc. Având în vedere că ai mai multe cunoștințe decât mine în acest domeniu, mi-ai putea da o mână de ajutor?
    Mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.