Suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa, prin Internet…

Ca se poate suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa prin Internet nu este o noutate si despre acest subiect am mai vorbit pe acest blog. O noutate, este modul de functionare a aplicatiei, despre care vom vorbi in acest articol; mod oarecum diferit de cel cu care ne-au familiarizat aplicatii voip consacrate precum Skype, Yahoo! Messeger, JustVoip, s.a.m.d.

1-suna_gratis_de_pe_calculator_pe_mobilTango este o aplicatie gratuita cu care putem realiza apeluri gratuite intre telefoane / dispozitive cu Android sau iOS (iPhone, iPad, iPod) si pc-uri cu Windows identificandu-ne cu propriul numar de telefon. Cu alte cuvinte, vom putea apela gratuit, orice persoana, din agenda noastra care dispune de aplicatia Tango instalata in mobil sau pc, fara a fi nevoiti sa utilizam un ID pentru a o localiza; identificarea se realizeaza in functie de numarul de telefon al persoanei apelate.

Cat despre specificatiile tehnice minime pentru a putea rula aplicatia pe calculatoarele / laptop-urile personale, n-am nimic de obiectat, deoarece mi se par a fi inclusiv sub media generala:

  • Procesor: 1 GHz minim (pentru apeluri video, 1,8 GHz).
  • Conexiune Internet: 100 kbps download / upload (4 Mbps download / 512 kbps upload pentru apeluri video).
  • Memorie RAM: 1 GB pentru XP ( 2 GB pentru Vista si Windows 7)

Dupa cum vedeti, un bun motiv pentru a renunta la Skype. Cu Tango putem realiza apeluri gratuite intre Smartphone si PC mult mai simplu, mai rapid si mai practic.

Nota: Pentru a realiza apeluri gratuite intre un PC si un Smatphone, ambele dispozitive trebuie sa fie conectate la Internet si sa dispuna de aplicatia Tango instalata si logic, aceasta sa ruleze.

Link | Tango

12 Comentarii

    1. Da, fie prin Wi-Fi, fie prin 3G. Chiar daca se foloseste numarul de telefon pentru a realiza apeluri, convorbirea se realizeaza prin intermediul aplicatiei si in consecinta NU SE POATE SUNA la un telefon care nu are aplicatia instalata.

  1. Daca o persoana sterge din agenda telefonica o alta persoana, ambii folosind aplicatia tango, cel care mai are inca nr de telefon si care nu stie ca a fost sters din agenda il poate apela pe celalalt? Multumesc. Astept un raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.