Program de sunat gratis pe fix și mobil | Sună gratis pe fix și mobil în România, oriunde te-ai afla

Iată un program cu care puteți suna gratis pe fix și mobil în mai multe țări din lume, printre care SUA, România, Spania, Olanda, Argentina, Brazilia, Cipru, FranțaDanemarca, Estonia, Germania, Ungaria, Irlanda, Regatul Unit, Japonia și Novegia.

VoipConnect

Tarifele practicate de serviciile VoIP incluse în VoipConnect diferă de la o țară la alta. Cu alte cuvinte, dacă locuiți în Regatul Unit e posibil să beneficiați de gratuitate la apelurile către un operator de telefonie mobilă din SUA, în timp ce un utilizator din Italia va trebui să plătească pentru a putea apela același număr.

Din acest motiv, înainte de crearea contului, vă recomand să verificați care dintre serviciile VoIP vă oferă apeluri gratuite pentru destinația dorită. Poate doriți să sunați în România, pe mobil, caz în care JustVoip nu vă va fi de mare ajutor, ci va trebui să utilizați FreeCall.

Pentru a cunoaște serviciul VoIP ale cărui tarife vă convin cel mai mult, descărcați programul VoipConnect de aici și instalați-l în propriul calculator. La pornire vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola de logare în cont. Fiindcă nu dispuneți încă de un cont, apăsați butonul Signup for new account:

program pentru sunat gratis - creare cont

Se va deschide o nouă fereastră în care vi se vor cere diverse date, printre care o adresă de email valabilă, un nume de utilizator și o parolă. Înainte de a completa formularul, pentru a cunoaște serviciul care vă permite să sunați gratuit către telefoane din țara spre care sunați cel mai des, selectați la caseta Label unul dintre serviciile disponibile și faceți click pe Rates:

serviciu voip tarife

În pagina Web ce se va deschide selectați țara în care vă aflați, apoi consultați tarifele aplicate pentru apelurile spre telefoanele fixe și mobile din țara în care sunați cel mai des. În cazul în care acestea nu vă convin, reveniți la formularul aplicației, selectați alt serviciu VoIP și consultați tarifele acestuia. Repetați operația până-l veți găsi pe cel mai avantajos.

După ce v-ați hotărât în ce serviciu VoIP vă veți face contul, completați formularul și apăsați butonul OK pentru a vă înregistra contul.

crearea contului în programul de sunat gratis

Dacă datele solicitate au fost introduse corect, veți primi un mesaj de confirmare a acțiunii.

contul creat in programul de sunat gratis

Indiferent de serviciul VoIP în care v-ați creat contul, interfața programului VoipConnect va fi aceeași și va permite realizarea acelorași acțiuni (serviciile VoIP sunt practic „operatorii”, iar aplicația este telefonul, dispozitivul ce permite conectarea la rețea).

program de sunat gratis pe telefon

Deși unele dintre acestea permit realizarea de apeluri gratuite fără nici o obligație, JustVoip și alte câteva vă vor solicita să încărcați contul cu o anumită sumă de bani, ca și cum despre o cartelă telefonică PrePay ar fi vorba, pentru a putea realiza apelurile spre destinații gratuite.

VoipConnect

Creditul are o valabilitate de 90 de zile. Presupunând că ați sunat doar destinații pentru care beneficiați de gratuitate, după trecerea celor 90 de zile contul va intra în perioada de grație. Deși nu veți pierde niciun cent, pentru a putea realiza în continuare apeluri gratuite va trebui să vă reîncărcați contul cu suma minimă impusă de serviciul VoIP utilizat.

Și mai există o condiție: unele servicii VoIP, printre care și JustVoip, permit convorbiri gratuite săptămânale de cel mult 120 de minute. Măsura a fost implementată deoarece mulți dintre utilizatorii serviciului abuzau de planul tarifar. Pe mine nu mă deranjează, ci din contră, sunt mulțumit cu cele aproximativ 12 ore lunare de convorbiri pentru 3,33€/lună.

21 Comentarii

 1. si eu il folosesc de vreo 4 ani dar daca vb 300 min pe sapt, dupa ma taxeaza normal. in alte tari trebuie sa fie gratis, dar unele nu sant si inca ceva, nu este vreo optiune cu mai multe minute pe saptamana.

 2. buna cel mai bun program de vorbit gratis este 12VOIP cu el poti suna gratis pe fics in romania si doar 4 centi pe mobil e super eu il folosesc de 2 ani si este impresionant .nu trebuie decat sati faci cont la ei si sa iti bagi 10 euro si poti suna creditul este valabil 3 luni .Daca vreti sa va ajut contactatima la dresa de messenger       crinavireagos           bafta

  1. Buna ziua ! Eu sunt abonat la Justvoip.com, tot cu credit de 10 euro pe o perioada de 3 luni, dar m-au blocat de vreo doua ori si nu-mi mai convine ! Dupa ce depasesti un nr de minute zilnic sau saptamanal, te suspenda cateva zile. Dar nu te informeaya care este plafonul acesta, te lasa sa-l depasesti ca sa te taxeze pentru convorbirile urmatoare. Daca puteti sa+mi dati linkul exact al acestei retele de telefonie si daca vi s+a intamplat si dvs ceva asemanator sau alte situatii neplacute ca sa stiu sa ma pazesc. Multumesc anticipat

 3. daca ai internet prin fix adica tel de casa iti intra convorbirile si alea gratis in factura sau este intr-adevar gratis __? ce ziceti?

 4. „JustVoip este gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul său oficial.”
  reclama sufletul comertului.pai ori e gratis ori platesti????
  „După finalizarea minutelor gratuite pe care le-ai primit inițial, ți se va permite să realizezi și alte apeluri gratuite doar dacă faci o reîncărcare (poți folosi contul de PayPal sau un card bancar pentru a plăti instant, ori poți solicita indicații pentru a realiza un transfer bancar)”.Ce ma amuza chestia cu gratuitatea asta si cardul:)))))))
  La cat de inteligenta e reclama …
  probabil ca multi se pacalesc .Aceste programe NU SUNT GRATIS!!!!!!nu va amagiti aiurea ca nu va da nimeni gratis ocazia sa vb la telefon cat va pofteste inima fara sa va taxeze cumva:))))povestile insa multi le cred.

  1. Mda, gratis, gratis nu este. E ca un fel de abonament… Chestia e că dacă încarci la fiecare 3 luni creditul se acumulează și-l poți consuma pentru SMS-uri… Deci, vorbești gratuit… Asă că nu știu ce să-ți spun mai mult de atât.

 5. Probabil acest program este bun pt cei ce suna de afara . Abonamentul de 3 euro de la digi cu 3000 de minute in Europa sparge curu la toti :)))) Astept cu nerabdare ziua cand concurenta va falimenta , multi ani le-am dat 30 de euro pt nelimitate in Ro si nelimitate in retele fixe din Europa . Singura ramura unde cererea si oferta functioneaza , vrei sa te umpli de bani peste noapte ( Vodafone , Orange ) , pa , ai iesit din schema .

 6. Nu ma prind cum anume trebuie sa scriu Nr de telefon incerc sa sun pe cineva din Orange RO eu fiind tot in Romania si nu stiu exact in ce format sa scriu nr cu cati de 0… 0040 + Nr ??

  Imi da eroare nu pot suna :((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.