Simnet Registry Defrag: defragmenteaza registrul sistemelor de operare Windows, usor si rapid!

Nu cred ca este cazul sa va vorbesc despre cat de importanta e starea in care se afla registrul sistemelor de operare Windows si nici de ce defragmentarea periodica a acestuia este una din simplele actiuni cu care putem mentine performanta avuta de Windows-ul ce-l folosim, la fel buna precum in primele zile dupa instalarea sa. Simnet Registry Defrag este un utilitar gratuit cu ajutorul caruia la fiecare doua, trei saptamani, scanam registrul si-l defragmentam dupa ce am inchis toate aplicatiile ce rulau. Aspectul sau intuitiv ne confirma ca pentru a-l utiliza nu avem nevoie de indicatii din partea specialistilor si ca exista aplicatii ce realizeaza procese de mentenanta atat de importante pentru mentinerea „sanatatii calculatorului” care pot fi mai simple decat ne-am fi putut inchipui.

1-Defragmentarea registrului - Simnet Registry DefragInainte de realizarea fiecarei defragmentari, Simnet Registry Defrag, ne ofera posibilitatea de a realiza o copie de securitate a registrului pe care o putem restaura in cazul in care din orice motiv, sistemul de operare „nu este de acord” cu modificarile suferite si ne vedem nevoiti sa readucem registrul la starea lui anterioara.

Simnet Registry Defrag este compatibil cu Windows 7, Windows Vista si Windows XP si nu este mofturos cand vine vorba de resurse; detinand un sistem cu caracteristicile minime indicate de Microsoft pentru folosirea sistemului de operare instalat, putem fi convinsi ca nu vom intampina probleme in timpul utilizarii lui pe un astfel de calculator. Desi este un utilitar caruia eu nu-i gasesc nici un cusur, Simmnet, creatorul sau, lucreaza la imbunatatirea lui si pentru ca noi sa dispunem de toate noutatile au incorporat in el o functie de auto-actualizare pentru a nu fi obligati sa cautam periodic noile versiuni aparute.

   Download Simnet Registry Defrag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.