Optimizeaza calculatorul pentru jocuri

Jocurile de ultima generatie sunt pe zi ce trece tot mai exigente in ceea ce priveste hardware-ul deoarece necesita o procesare puternica de catre placa video si CPU. Problemele apar in momentul in care nu ne permitem sa cumparam cele mai puternice componente insa dorim sa rulam cele mai noi jocuri fie cum o fi. Daca acesta este si cazul tau, continua sa citesti cu atentie deoarece in cele ce urmeaza iti voi prezenta doua aplicatii cu care poti optimiza calculatorul pentru rularea celor mai exigente jocuri.

Game Booster

2-Optimizeaza calculatorul pentru jocuri cu Game BoosterAcest utilitar optimizeaza calculatorul pentru ca jocurile ce le vei rula sa dispuna de maximul de resurse. E vorma despre un utilitar foarte complet ce analizeaza sistemul de operare in cautarea acelor servicii si procese de functionarea carora nu depinde rularea corecta a jocului si le opreste temporar, atunci cand modul Gaming este activat prin deplasarea butonului de la stanga spre dreapta. In momentul in care nu mai vrei sa te joci readuci butonul la pozitia initiala pentru a se restabili configuratia avuta de Windows inainte de activarea modului gaming. Pe langa asta, Game Booster descarca si instaleaza in calculator utilitare esentiale jocului, configureaza setarile sistemului, defragmenteaza folderele jocului, reimprospateaza memoria ram si intensifica performanta procesului. Pentru a-l descarca ori pentru a afla mai multe detalii despre acesta, fa click aici.

Game Fire

2-Optimizeaza calculatorul pentru jocuri cu Game FireDin punctul meu de vedere Game Fire nu se ridica la nivelul colegului sau de breasla, Game Booster. Totusi, este fara indoiala un utilitar excelent pentru a optimiza calculatorul pentru jocuri. La prima rulare, acesta scaneaza calculatorul pentru a detecta acele caracteristici ale sistemului de operare ce pot fi utilizate sau dezactivate pentru ca performantele jocului sa fie imbunatatite. Spre deosebire de Game Booster, Game Fire se pare ca-i acorda mai multa importanta procesorului, memoriei RAM si a starii in care se afla fisierele jocurilor instalate. Pentru a-l descarca si afla mai multe detalii despre el, faceti click aici.

Din ceea ce am reusit sa deduc eu in urma realizarii unor probe simple, rezultatele obtinute cu aceste doua utilitare sunt foarte greu de diferentiat. Concluzia: indiferent de utilitarul folosit, optimizarea calculatorului pentru rularea jocurilor este garantata.

3 Comentarii

  1. Salutare din nou. :) Dap. asta suna foarte interesant :X O sa downloadez si eu programele imediat :X
    Am gasit si eu ceva foarte interesant, se numeste 3D Driver. Un programel foarte interesant, transforma jocurile in asa fel incat sa le poti vedea in 3D (folosing ochelarii 3D special conceputi pentru asta). L-am incercat, e super super. Daca vrei si t-il pot da in vreun fel anume nu tre decat sa ma anunti. Salutare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.