Skype 5.0: videoconferinte cu pana la 10 persoane si alte noutati…

Skype 5.0 (5.0.0.123) vine cu noutati! Putem realiza cu el videoconferinte cu pana la 10 persoane simultan, impartasii imagini cu o galerie redesenata si imbunatatita, realiza apeluri la o calitate mai buna (credeam ca e imposibil), trimite mesaje offline spre persoane din lista si in plus, dispunem si de un nou serviciu de chat.

1-SkypeDin pacate, nu toate vestile sunt bune. Se pare ca pentru a putea utiliza aceasta versiune ce va „vedea lumina zilei” spre sfarsitul acestui an va fi necesar sa dispunem de un calculator cu un procesor de Core 2 duo de 2Ghz (se recomanda un Intel 7), o conexiune la internet de minim 1 Mb (simetric), pentru o performanta mai buna la fel ne este recomandata una de 5 Mb.

Boah! M-au nenorocit astia de la Skype… Deci daca vreau sa fac o videoconferinta cu zece amici (nu o voi face niciodata, da na, sa tinem cont si de astfel de cazuri), trebuie sa ma ridic acum din fata calculatorului, sa dau fuga la banca si sa scot ultimii bani ce mi-au ramas pentru a da fuga spre primul magazin ce vinde calculatoare cu procesor Intel 7 apoi vine partea mai grea: sa merg sa ma cert cu providerul doi-trei ani ca nu-mi da 5Mb de Upload pentru conexiunea de 10 contratata…. Cred ca mai bine ma intorc la mIRC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.