Cu Baku, optimizarea calculatorului nu a fost niciodata un proces mai simplu

Stim ca pentru a optimiza calculatorul trebuie sa stim sa folosim aplicatii precum CCleaner, TuneUp, PC Brother System, WinEmPower s.a.m.d, insa niciodata nu strica sa probam noi alternative precum Baku; o aplicatie de optimizare ce surprinde prin simplitate si eficienta.1-Cu-Baku-optimizarea-calculatorului-nu-a-fost-niciodata-un-proces-mai-simplu

Cu Baku, optimizarea calculatorului nu a fost niciodata un proces mai simplu. E destul sa alegem optiunea dorita si sa apasam butonul „Next” pentru a realiza cele mai importante procese de reparare a coflictelor, optimizare si curatare si  la care paote fi supus sistemul de operare Windows. In plus, tot cu el putem:

  • Cauta si elimina fisiere inutile precum shortcut-uri spre aplicatii sau date sterse, mutate ori pierdute.
  • Cauta, elimina si repara intrari invalide in registri Windows-ului.
  • Cauta si elimina liste sau istoricul fisierelor accesate de curand.
  • Cauta si elimina dublurile ce ocupa inutil spatiu pe HDD.


Interfata simpla si intuitiva face din Baku aplicatia in care e imposibil sa te pierzi, si in ciuda faptului ca este disponibila doar in limba engleza nu cred ca exista cineva care sa aiba dubii referitor la folosirea ei. In plus, Baku dispune de o functie cu care putem realiza o copie de securitate a driverelor si respectiv, una ce ne permite restaurarea ei. Tot pentru siguranta exista si optiunea cu care putem realiza un backup al registrului pe care sa-l restauram in cazul in care apar probleme dupa realizarea optimizarii.

Link | Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.