SlimDrivers: descarca toate driverele calculatorului cu un click

Cu siguranta suntei de acord cu mine cand spun: Cu cat mai actuala este versiunea driverelor instalate pentru fiecare component in parte cu atat mai bune vor fi si performantele calculatorului. Din acest motiv insist pe aceasta tema revenind cu un articol dedicat acestor softuri atat de importante pentru randamentul calculatorului nostru.

1-SlimDrivers-descarca-sia-ctualizeaza-toate-driverele-calculatoruluiCu SlimDrivers putem descarca si actualiza toate driverele calculatorului cu un click. E vorba despre o aplicatie gratuita, compatibila cu Windows XP, Vista si Windows 7, ce scaneaza calculatorul pentru a indentifica fiecare component in parte inainte de a cauta, localiza, descarca si instala ultima versiune a driverului ce-i corespunde.

Tot ceea ce trebuie sa facem dupa instalarea lui consta intr-un click pe butonul „Start Scan”. In acel moment aplicatia va scana calculatorul si ne va recomanda descarcarea driverelor „out to date”; proces pe care-l putem realiza la fel de simplu precum scanarea: click pe „download all”.

A, inca ceva: SlimDrivers nu doar instaleaza si/sau actualizeaza driverele! La fel permite si realizarea unui backup al celor existente pentru a le avea la indemana atunci cand vom formata calculatorul. Practic, nu ?

Link | Download

7 Comentarii

    1. Stela nu este obligatoriu sa le instalezi pe toate dar este posibil sa ramai cu versiuni vechi ale driverelor ce inca au anumite probleme,bug-uri,nebucurandu-te de ultimele aparitii ale driverelor ce vin de regula cu o sumedenie de imbunatatiri,uneori fiind benefica actualizarea tuturor driverelor alteori nu cand se constata versiuni cu probleme evitand sa actualizezi pana la remedierea lor.
      Recomandat este sa nu utilizezi programe ce iti descarca driverele in mod automat decat in situatia in care nu le gasesti deloc pe site-ul producatorului,varianta din urma fiind cea mai indicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.