Stocare online de 5 GB, gratis cu Windows Live Mesh

Prima data Microsoft a decis unirea serviciului Live Sync cu vechiul Live Mesh mentinand numele „Windows Live Sync”; acum compania din Redmond s-a razgandit si a anuntat ca aplicatia de sincronizare se va intoarce la numele „Windows Live Mesh”. Care este motivul acestei schimbari bruste de idei ?!? Dupa spusele lor, datorita faptului ca Windows Live Sync nu doar sincronizeaza fisiere intre PC-uri si Mac-uri ci si le impartaseste cu SkyDrive, numele „Mesh” (pe romaneste: plasa, retea), defineste mult mai bine serviciul.

1-Windows-Live-Sync-5-GBPe langa asta, Microsoft a mai anuntat si ca Windows Live Mesh va oferi utilizatorilor stocare online cu 5 GB de spatiu in locul celor 2 GB actuali. In plus, serviciul ne va permite sa sincronizam fisierele ascunse (protejate de sistemul de operare), si vom fi informati in fiecare moment de catre clientul de desktop ce fisiere urmeaza a fi sincronizate. Cat despre randamentul aplicatiei se pare ca avem parte doar de vesti bune; din spusele companiei in blogul sau oficial, consumul de resurse a fost redus semnificativ; noul client va solicita cu 30% mai putina memorie RAM si respectiv, CPU.

Cand vom beneficia de noile caracterisiti ?!? De la aceeasi sursa aflu ca noutatile vor fi prezente in urmatoare release a Live Essentials, care, din cate sa pare, va fi si versiunea finala a acestuia. Asta ne face sa credem ca nu vor mai exista noi „Beta refresh” al pachetului ci va trece direct la Release Candidate sau RTM.

Via | Blog Oficial al Windows Live

Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.