Toate setările sistemului de operare Windows 8 într-un singur loc — God Mode

Caracteristica God Mode nu este ceva nou. A fost descoperită în Windows 7 și reprezintă un folder secret, sau mai bine zis o caracteristică ascunsă a sistemelor de operare Windows 7 și Windows 8. Aceasta ne permite să controlăm și să accesăm toate modulele sistemelor de operare amintite. Activarea caracteristicii God Mode se face foarte simplu, prin crearea unui folder nou pe care îl vom denumi cu următorul cod:
God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Foarte simplu, dați clic dreapta undeva pe desktop, selectați New și creați un folder pe care îl veți denumi cu codul de mai sus. Pentru ușurință, folosiți copy/paste. Veți observa ca noul folder cu denumirea acelui cod își va schimba iconița, care va arăta ca aceea a Panoului de Control.

God Mode în Windows 8

În acest fel veți avea control deplin asupra setărilor de sistem Windows 8 sau Windows 7, toate într-un singur loc. Lista conține 254 de elemente, acoperind toate modulele sistemului de operare.

God_Mode 

Setările sunt clasificate pe secțiuni, în ordine alfabetică, pentru o căutare cât mai ușoară. Lista cu toate aceste setări fiind destul de lungă, puteți simplifica o căutare prin tastarea cuvintelor cheie în căsuța Search disponibilă în Windows Explorer.

Cam atât despre God Mode, sper să vă ajute în activitatea zilnică la calculator. Această caracteristică se poate activa în sistemele de operare Windows 7 și Windows 8 pe 32 biți și 64 biți. În încheiere vă recomand ca înainte de ajustarea unor setări sensibile ale sistemului să creați un punct de restaurare, sau de ce nu, o copie de siguranță completă.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.