Ultimate Windows Customizer – Personalizare Windows 7 la superlativ

Cei care mi-au cerut să-i las să-mi folosească pc-ul știu că sunt un fanatic al personalizării; adică genul acela de persoană în pc-ul căreia găsești de 3-4 ori mai multe teme, pack-uri și aplicații de customizare decât soft-uri de securitate, optimizare și mentenanță. Dacă la toate astea mai adăugăm că de curând am substituit tastatura originală a laptop-ului cu una compatibilă cumpărată de pe eBay, a cărei taste sunt lipsite de litere, cifre, simboluri și alte minunății (adică sunt negre complet), veți înțelege de ce v-am vorbit atât de des despre personalizarea Windows-ului.

1-program_de_personalizat_windows_7_ultimate_windows_customizerUltimate Windows Customizer este fără nicio îndoială întruchiparea viselor oricărui obsedat cu modificarea aspectul actualului sistem de operare conceput și realizat de urmașii lui Bill, și spun asta deoarece include toate uneltele de care avem nevoie pentru a modifică până și cel mai ascuns colțișor al Windows 7; de la Logon Screen:

2-schimba_login_screen_ul_windows_7

la butonul Start,

3-cum_se_schimba_butonul_start_windows_7trecând pe la meniul contextual, bara de activități (Taskbar), Windows Explorer, librării, icon-uri, s.a.m.d.

O altă chestie care mi-a plăcut la la Ultimate Windows Customizer a fost funcția ce realizează automat un punct de restaurare înainte de a rula pentru prima dată; acțiune menită să ne scape de bătăi de cap în cazul în care un proces nu decurge așa cum ne-am fi așteptat (să nu uităm că anumite modificări ale interfeței implică substituirea anumitor fișiere de sistem), oferindu-ne posibilitatea să readucem Windows-ul la starea avută înainte de utilizarea aplicației.

No na că v-am dat de lucru de Ziua Națională a României. OK, eu am plecat; nu de alta, dar mă așteaptă o țărăncuță căreia i-am promis că astăzi o voi învăța să joace Hora Unirii

 Download Ultimate W. C.

3 Comentarii

  1. Cei ce sunt impatimitii personalizarilor duse uneori la extrem iti vor multumi pentru asta.Si eu iti multumesc chit ca batranul xp nu ma lasa momentan sa ma indrept catre fratele sau mai mare :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.