Vorbește gratis oricând și oriunde cu Skype

Dacă îmi amintesc bine, Yahoo! Messenger a fost primul program ce permitea realizarea convorbirilor VoIP între două calculatoare. Puțin mai târziu, au început să apară programe similare mai rău ca „ciupercile după ploaie”, însă, în opinia mea, Skype a fost singurul care a reușit să detroneze Yahoo! de pe primul loc în topul serviciilor VoIP gratuite, motiv pentru care vă recomand și vouă să-l instalați și testați pentru a beneficia de convorbiri de calitate cu familia, prietenii și cunoscuții, oriunde v-ați afla.

Pentru a obține Skype vizitați acest link. După ce kitul de instalare a fost descărcat, rulați-l dând dublu click pe el și urmați pașii indicați de asistent. După instalarea Skype, veți vedea oi fereastră care vă va cere să vă logați în cont folosind contul de Skype Existent, cu contul Microsoft (Hotmail, Outlook.com, Live, etc), sau cu contul de Facebook:

Creează un cont Skype

Dacă nu doriți să folosiți niciunul dintre aceste conturi pentru a vă conecta la Skype, puteți crea un cont nou dând click pe link-ul creează un cont (da, „creează” nu „crează”). Se va deschide un site Web unde va trebui să completați un formular pentru a obține un cont nou.

După crearea contului, logați-vă în Skype și începeți să vă căutați prietenii folosind numele lor. Dacă niciunul dintre aceștia nu dispun de un cont Skype, invitați-i să instaleze aplicația pentru a vă putea bucura de convorbiri gratuite de foarte bună calitate, gratuit.

Adauga-ti prietenii in Skype

După cum veți observa, Skype permite și realizarea de apeluri către telefoanele convenționale, dar se percepe plata unei taxe ori abonarea la unul dintre pachetele disponibile despre care aveți mai multe detalii aici.

Download Skype

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.