WaveShop: un editor audio foarte simplu pentru Windows

De regulă, editarea fișierelor media necesită experiență din partea utilizatorului în ajustarea parametrilor, alegerea codecurilor, etc. WaveShop este un mic program de editare audio, disponibil și în versiune portabilă, open-source, rapid și foarte simplu de utilizat. Una dintre caracteristicile care îl recomandă este bit-perfect, adică, modificarea unui segment al fișierului audio nu va afecta întregul fișier decât dacă este nevoie.

WaveShop editor audio

Fișierul audio încărcat (suportă drag&drop) poate fi amplificat în întregime sau pe segmente, normalizarea independentă a canalelor audio, aplicarea efectului fading și modulare audio, sunt doar câteva dintre caracteristicile aplicației WaveShop.

Alte caracteristici demne de menționat sunt:

  • posibilitatea de editare a fișierelor mai mari de 2GB
  • aplicarea de efecte personalizate în afara celor implicite
  • generarea statisticilor de vârf (peak) sau RMN
  • extragerea separată a canalelor în fișiere mono
  • inserarea, ștergerea sau schimbarea canalelor
  • modificarea formatului audio
  • si multe altele…

WaveShop dispune de un player integrat, util pentru previzualizarea rezultatului final. De menționat că salvarea acestor rezultate finale poate necesita prezența unui plugin, o bibliotecă DLL pe care programul se va oferi să o descarce la momentul potrivit.

Viteza de procesare, simplitatea în utilizare și toate caracteristicile menționate mai sus, fac din WaveShop un concurent destul de serios în ramura editării audio. WaveShop este compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

2 Comentarii

  1. Ma intereseaza daca o melodie care o am in telefon si care la mine se aude destul de incet cu potentiometrul de volum la maxim(asa am luat-o de pe DC++)o pot face sa se auda mai tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.