Cum se pot dezinstala programele antivirus ce nu pot fi dezinstalate manual

Cred că toți ați întâmpinat probleme atunci când ați dorit să dezinstalați un program antivirus. Chiar dacă l-ați dezinstalat cu un program specializat, gen Revo Uninstaller, în urma dezinstalării rămân urme, chei de registru, fișiere, etc. Problema cea mare apare atunci când doriți să instalați alt program de securitate, care „simte” că înaintea lui a fost instalat altul și refuză instalarea pe motiv de incompatibilitate. Mulți producători de soluții de securitate pun la dispoziție și un dezinstalator special, însă este destul de greu de găsit pe site.

antivirus remover normal mode

Antivirus Remover este un mic program gratuit ce oferă posibilitatea descărcării și rulării programului de dezinstalare ales. Interfața simplă, îl face deosebit de ușor de utilizat. Așa cum se vede în imaginea de mai sus, programul sugerează rularea sa în Safe Mode with Networking pentru asigurarea reușitei dezinstalării.

Din lista ce cuprinde mai multe firme producătoare de soluții de securitate trebuie ales numele programului antivirus instalat în calculator, apoi click pe butonul Download and Run:

antivirus remover descarcare dezinstalator

Antivirus Remover va descărca dezinstalatorul programului antivirus selectat și îl va rula automat. Bineînțeles, va urma un restart al calculatorului după dezinstalare. Programul se poate rula și în mod normal, în Windows, însă nu sunt aceleași șanse de reușită ca în Safe Mode. Acesta necesită prezența Microsoft .Net Framework 4.0 pentru a fi rulat, fiind compatibil cu toate versiunile Windows.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.