Windows 7 Codecs 2.8.2: noua versiune a celui mai popular pachet de codecuri pentru Windows 7

Windows 7 Codecs (Win7codecs by Shark007), cel mai popular pachet de codecuri pentru Windows 7, tocmai a fost actualizat la versiunea 2.8.2.

Asa cum ne-am obisnuit deja, chiar daca toate codecurile incluse in acest pachet nu intra in conflict cu codecurile native incorporate de Microsoft in Windows Media Player si Windows Media Center, se recomanda dezintalarea oricarui alt pachet de codecuri existent in calculator inainte de a instala si/sau actualiza Win7codecs.

Windows 7 codecs - cea mai noua versiune a popularului pachet de codecuri

Printre noutățile acestei versiuni a Win7codecs remarcam actualizarea codecurilor ffshow si Gabest, precum si remedierea unor erori raportate de catre utilizatori ce au dezactivat UAC-ul.

Setari Windows 7 codecs

Va reamintesc faptul ca Win7codecs este un pachet de codecuri creat pentru a fi rulat doar pe Windows 7, din acest motiv, in cazul in care dispuneti de orice alt sistem de operare Windows, va recomand sa instalati un program de vizionat filme care sa dispuna de propriile-i codecuri (ex: UMPlayer).

 Download

8 Comentarii

    1. Salut Metronic. Se intampla deoarece tot traficul Web este filtrat de un server proxy; intermediarul dintre pc-ul tau si site-ul Web ce-l vizitezi.
      In astfel de conditii conexiunea ta la internet nu prea joaca un rol importart, totul depinde de puterea serverului proxy, conexiunea de care dispune, maximul de banda alocat/ip, si numar total de utilizatori ce-l folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.