Windows Live Calendar cu prognoza meteo si securitate SSL

1-Windows-Live-CalendarChiar daca a fost finalizata actualizarea Wave 4 a Windows Live, Microsoft s-a gandit ca n-ar strica deloc aplicarea unei noi actualizari asupra serviciului Windows Live Calendar. Noutatile vor fi disponibile in urmatoarele saptamanii si vor consta in cateva functii noi, mici dar practice.

Cu una din noile functii a Windows Live Calendar vom dispune de prognoza meteo pentru urmatoarele cinci zile si va fi afisata la vizualizarea lunara, saptamanala sau zilnica. In cazul in care o vom considera inutila, putem opta pentru dezactivarea ei. Eu personal o cred interesanta pentru acele persoane ce-si planifica intalniri a caror desfasurare poate fi afectata de starea vremii.

In plus, vom dispune de securitate SSL pe durata sesiunii. De data asta e vorba despre o functie pe care va trebui sa o activam in cazul in care dorim ca serviciul Calendar sa dispuna de aceeasi securitate de care se bucura in momentul de fata Hotmail.

Si numele va suferi o mica modificare; spun asta deoarece tot in urmatoarele saptamani vom observa cum Windows Live Calendar va deveni „Hotmail Calendar” ( o alta Mărie cu aceeasi pălarie). Ah, ca tot veni vorba de schimbari de identitate, se pare ca cei din Redmond s-au gandit ca lui Windows Live Messenger i se potriveste mult mai bine numele „Hotmail Messenger”.

Sa-si fi dat seama compania ca nume greu de amintit precum Windows Live Messaging Experience nu fac decat sa confunde utilizatorii ?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.