Gadgets pentru Windows XP, Vista si Windows 7

Standalone Gadgets Pack este un pachet superb de gadgets pentru Windows XP, Vista și Windows 7 care dispune de propriul său installer. Aspectul desktop-ului obținut în urma instalării și configurării sale este extrem de plăcut și asta se datorează în parte efectului ce-i conferă transparența (glass effect).

1-gadgets_pentru_windows_xp_vista_si_windows_7

Standalone Gadgets Pack include de la cele mai populare până la cele mai utile gadget-uri:

  • Gadget-uri practice: ceas, calendar, stație meteo, lector RSS, email checker.
  • Gadgeturi multimedia: media player, bibliotecă muzicală, galerie foto.
  • Gadgeturi cu informații despre sistem:, solicitare CPU, consum RAM, stare bateriei

Pachetul este gratuit și pregătit pentru a fi utilizat imediat după instalare. Asta vrea să spună că nu mai aveți nevoie de alte aplicații terțe pentru a adăuga gatget-urile pe desktop; acestea putând fi adăugate la fel ca cele native.

Totuși, nu se compară cu Rainmeter nici din punct de vedere al aspectului, nici din cel al consumului de resurse.

Actualizare 02 noiembrie 2011:

Download Standalone Gadgets Pack

22 Comentarii

  1. Nici mie numi merge.Am windows vista,ii dau run as administrator se deschide zice conection internet enabled dau click pe o imagine..dupa zice activation succefuly se inchide fereastra si dupa imi da o eroare

    1. Ar fi fost interesant sa spui care a fost problema si cum s-a rezolvat (in caz ca se mai confrunta careva cu ea). La mine a functionat din prima, asa ca nu prea-mi trec prin cap posibile inconveniente ca sa explic ce trebuie facu in caz de. Mersi si eu!

  2. Porgramul merge foarte bine , poate va incurcati la „activare” , trebuie doar sa dati click pe unul din bannerele acelea :)

  3. nu reusesc sa instalez programul… ultima etapa care imi apare pe ecran e cea cu activation succesful. pe urma, programul se inchide. am urmat pasii din „read me”, but still no luck. m-ati putea ajuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.