"You don’t have the permission to access this"

Hai sa vedem cum trecem peste „You don’t have the permission to access this” fara a muri incercand fel si fel de trucuri atunci cand adaugarea unui nou proprietar pentru fisierul in cauza nu ajuta la nimic.

Inainte de toate trebuie sa stim ca in majoritatea cazurilor problema este provocata de nenumaratele modificari realizate in registri si/sau asupra Windows Security de catre aplicati terte instalate, virusi, malware, worms, etc., si confruntam cu ea atunci cand incercam sa modificam anumite fisiere ale sistemului de operare. Vom descoperi daca este si cazul nostru dupa ce vom utiliza aplicatia portabila Rizone Security Restore.

rizonesecurity

Este o aplicatie gratuita ce nu necesita isntalare, compatibila cu Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008 si Windows 7, ce readuce configurarile de securitate ale sistemului de operare la valorile predeterminate (de fabrica).

E important sa stiti ca inainte de a folosi Rizone Security Restore trebuie sa inchideti celelalte programe. Nu va mai ramane nimic altceva de facut decat sa apasati butonul „GO!” si sa asteptati ca noile setari sa fie incarcate inainte de a ptuea realiza modificarile dorite asupra fisierului ce raporta aceasta eroare.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.