Program de modificat melodii + tutorial

În acest articol îți voi prezenta un program de modificat melodii care pe lângă faptul că este gratuit mai e și foarte ușor de folosit. În cazul în care nu te descurci pe cont propriu ți-am pregătit și un tutorial video despre folosirea sa în care te voi învăța rapid cum poți aduce modificările dorite de tine melodiei pe care vrei să o editezi.

Audacity: program de modificat melodii.

Programul despre care îți vorbeam se numește Audacity și permite salvarea melodiei în MP3 doar dacă dispui de encoderul MP3 LAME (pentru a-l descărca fă click aici). Pentru detalii referitoare la utilizarea encoderului vizualizează video-tutorialul.

Audacity: program de modificat melodii

N-am să intru în detalii deoarece tutorialul de mai jos a fost creat în așa fel încât să poată fi înțeles și de acele persoane ale căror conexiune la Internet nu le permite să-l vizualizeze în condiții optime la calitate HD (720p). Cu alte cuvinte, chiar dacă-l vizualizezi la 360p vei înțelege perfect pașii ce trebuie să-i urmezi pentru a putea modifica sau tăia melodii cu ajutorul acestui program.

Tutorial de utilizare a Audacity: program de modificat melodii

Tutorialul cuprinde detalii referitoare la modul în care programul poate fi obținut și utilizat. Vizionare plăcută!

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=ObQH85tGxUQ

Acest program de modificat melodii poate fi instalat fără probleme în Windows 7, Vista si XP. Funcționarea sa nu implică un consum mare de resurse; poate rula chiar și în acele calculatoare ce dispun de doar 512 MB RAM și un procesor modest (< 1GHz).

Download Audacity

53 Comentarii

 1. Pingback: Program de tăiat melodii

 2. Pingback: S.A.T.: Program de modificat filme

 3. Pingback: MEF: program de taiat, editat si mixat muzica

 4. Pingback: Program de taiat MP3

 5. Pingback: Program de modificat melodii

 6. Pingback: Program de modificat muzica

 7. Pingback: Program de taiat melodii

 8. Pingback: Program de descarcat muzica

 9. Pingback: Program de taitat melodii

 10. multumesc mult , e un program aproape complet in domeniul de editare a muzicii ideea e sa ai foarta multa rabdare si daca nu gresesti de 3 ori nu vei putea invata. multumesc, multumesc,multumesc.

 11. Din păcate, programul nu poate selecta separat canalele dreapta și stânga. Acesta e un mare neajuns, care îl face inutilizabil în cazul când unul din canale e defect și trebuie dublat de celălalt. În Adobe Audition operația se poate face, dar acel program nu e gratuit.

Ai ceva de comentat?

Doar casetele marcate cu * sunt obligatorii.