Program de spart parole

Elcomsoft Distributed Password Recovery este din punctul meu de vedere cel mai bun program de spart / recuperat parolele pierdute ce protejează documente, rețele wireless, conturi pe diverse site-uri, etc.

Iată o listă cu câteva dintre tipurile de documente a căror parola o poți afla cu ajutorul acestui program:

 • Documente Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Project 2007 / 2010 (.DOCX, .XLSX, .PPTX, .MSPX), Microsoft Word, Excel, PowerPoint XP / 2003 (.DOC, .XLS, .PPT), Microsoft Word y Excel 97 / 2000 (.DOC, .XLS).

1-program_de_spart_parole

ElcomSoft Distributed Password Recovery este ajutorul perfect atât atunci când uităm parola documentelor și / fișierelor, cât și în situațiile care nu ne mai amintim parola de acces la unul din site-urile pe care le vizităm frecvent, la contul de email, la rețeaua Wi-Fi, la clientul de messagerie (Yahoo! Messenger, Windows Live Messenger, etc).

N-am să intru în detalii referitoare la folosirea sa deoarece asta ar însemna să scriu câteva zile în sir fără oprire și ar fi inutil să fac asta atât timp cât în YouTube găsiți câteva video-tutoriale excepționale care vă pot îndruma în acest sens.

Download E.S.D.P.R

Articol publicat în categoria Hackeri

, , , , , , ,

19 Responses to “Program de spart parole”

 1. Alex20 Says:

  Nu stiu pe cine il interezeaza contacte altcuiva. Astai o mare prostie.

  Reply

 2. Simona Says:

  pai pe mine nu ma intereseaza contactele altcuiva mie mi-a spart cineva parola si vreau sa o recuperez..:(

  Reply

 3. Dani Finutzu Says:

  Mia spart cineva parola de la mess si vreau samio recuperez:(
  ajutatima

  Reply

 4. Mihaicoarna Says:

  problema e ca parola la mesenger nu merge sparta nu a reusit nimeni sa sparga parola ….si cine zice ca da sa imi sparga si parola la mea de la mess id meu este mihai_dani17 :)))) astept…

  Reply

 5. fumertue Says:

  EU NU MAI POT INTRA PE VECHIUL ID SI NICI INTREBARILE ACELEA NU LE MAI STIU,CE POT FACE?

  Reply

 6. Syr_coso Says:

  as dori cum pot afla si eu parola de wifi doar ca wirlesul e intern la un  leptop plsssssssss

  Reply

 7. Marius Apostol Says:

  Bai ce sa zic eu nu stiu daca poti sparge parola la mess da eu stiu ca un baiat mi-a luat id de mes si a aschimbat parola ca am vbit cu iel depe alt  id si nu a vrut sa spuna cum si eu nici macar nu il cunosc -……..acuma zi tu merge sa spargi parole sau nu ???????????

  Reply

  • Cristian L. S. Says:

   Daca cunosti foarte persoana caruia vrei sai aflii parola poti foarte usor: dai raspunsul la intrebarile secrete sau incerci parole tip: adidas, nike, (nume de masini care-i plac, etc). Da, se poate sparge parola.

   Reply

 8. marius Says:

  salut ,am si eu o problema cu un laptop l-am cumparat acum 5 luni si nu l-am folosit mai deloc (nu am intrat pe net cu el )doar am vazut niste pose si cateva cd ,acum mi-am cumparat un modem si am intrat pe internet,pana aici merge ,am instalat skype ca sa pot vb acasa si am incercat sa instalez si messenger ,se descarca si se instaleaza cam 80 la suta si dupa asta imi da eroare ,am incercat de mai multe ori ,si toto nu a mers ,am dezactivat si antivirusul pt cateva minute si tot la fel ,ma poate ajuta cine cu vro idee ,multumesc

  Reply

  • danu10000 Says:

   dai clic dreapta pe my cmputer -manage-service and aplications-service-si ai acolo messenger,dublu clic pe el si dai la startup type,automatic
   sper sa functioneze

   Reply

 9. marius Says:

  mersi danu 10000, da nu merge

  Reply

 10. nicu Says:

  sal cum recuperez cu acest program parola de messenger unde tre sa scriu mailul s-au cum se procedeaza! ms

  Reply

 11. pacisin nicolae Says:

  mia sparrt cineva parola pe odnoo cumm pot so recuperez va rogg

  Reply

 12. Lidia Guzun Says:

  Salut am o problema am uitat parola la ambele saituri ma poti ajuta?

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>