Suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa, prin Internet…

Ca se poate suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa prin Internet nu este o noutate si despre acest subiect am mai vorbit pe acest blog. O noutate, este modul de functionare a aplicatiei, despre care vom vorbi in acest articol; mod oarecum diferit de cel cu care ne-au familiarizat aplicatii voip consacrate precum Skype, Yahoo! Messeger, JustVoip, s.a.m.d.

1-suna_gratis_de_pe_calculator_pe_mobilTango este o aplicatie gratuita cu care putem realiza apeluri gratuite intre telefoane / dispozitive cu Android sau iOS (iPhone, iPad, iPod) si pc-uri cu Windows identificandu-ne cu propriul numar de telefon. Cu alte cuvinte, vom putea apela gratuit, orice persoana, din agenda noastra care dispune de aplicatia Tango instalata in mobil sau pc, fara a fi nevoiti sa utilizam un ID pentru a o localiza; identificarea se realizeaza in functie de numarul de telefon al persoanei apelate.

Cat despre specificatiile tehnice minime pentru a putea rula aplicatia pe calculatoarele / laptop-urile personale, n-am nimic de obiectat, deoarece mi se par a fi inclusiv sub media generala:

 • Procesor: 1 GHz minim (pentru apeluri video, 1,8 GHz).
 • Conexiune Internet: 100 kbps download / upload (4 Mbps download / 512 kbps upload pentru apeluri video).
 • Memorie RAM: 1 GB pentru XP ( 2 GB pentru Vista si Windows 7)

Dupa cum vedeti, un bun motiv pentru a renunta la Skype. Cu Tango putem realiza apeluri gratuite intre Smartphone si PC mult mai simplu, mai rapid si mai practic.

Nota: Pentru a realiza apeluri gratuite intre un PC si un Smatphone, ambele dispozitive trebuie sa fie conectate la Internet si sa dispuna de aplicatia Tango instalata si logic, aceasta sa ruleze.

Link | Tango

Articol publicat în categoria Special Voip

, , , ,

11 Responses to “Suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa, prin Internet…”

 1. Puma_cool_2009 Says:

  trebuie sa ai internet pe telefon ca sa poti efectua apelul?

  Reply

  • Cristian L. S. Says:

   Da, fie prin Wi-Fi, fie prin 3G. Chiar daca se foloseste numarul de telefon pentru a realiza apeluri, convorbirea se realizeaza prin intermediul aplicatiei si in consecinta NU SE POATE SUNA la un telefon care nu are aplicatia instalata.

   Reply

 2. Bogdan Ionut Says:

  Unul dintre cele mai bun programe de voip care inca funtioneaza 3G prin reteaua vodafone
  Tango e cel mai bun :)

  Reply

 3. Mihai_zamora Says:

  Eu folosesc Fring, si merge si pe symbian , android…+ ca are si videocall

  Reply

 4. Avio Says:

  nu exista o solutie pentru wm6…musai sa-mi schimb telefonul ? :))….nu de alta dar e criza

  Reply

 5. Vio Says:

  Buna,
  cu ajutorul Tango pot sa apelez persoane ale caror adrese de mail sau nr. de tel nu le cunosc?

  Reply

 6. Loredan Says:

  Dar imi pot instala aceasta aplicatie si pe tableta?(android)

  Reply

 7. mirela Says:

  Daca o persoana sterge din agenda telefonica o alta persoana, ambii folosind aplicatia tango, cel care mai are inca nr de telefon si care nu stie ca a fost sters din agenda il poate apela pe celalalt? Multumesc. Astept un raspuns

  Reply


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>