Suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa, prin Internet…

Ca se poate suna gratis de pe calculator pe mobil si viceversa prin Internet nu este o noutate si despre acest subiect am mai vorbit pe acest blog. O noutate, este modul de functionare a aplicatiei, despre care vom vorbi in acest articol; mod oarecum diferit de cel cu care ne-au familiarizat aplicatii voip consacrate precum Skype, Yahoo! Messeger, JustVoip, s.a.m.d.

1-suna_gratis_de_pe_calculator_pe_mobilTango este o aplicatie gratuita cu care putem realiza apeluri gratuite intre telefoane / dispozitive cu Android sau iOS (iPhone, iPad, iPod) si pc-uri cu Windows identificandu-ne cu propriul numar de telefon. Cu alte cuvinte, vom putea apela gratuit, orice persoana, din agenda noastra care dispune de aplicatia Tango instalata in mobil sau pc, fara a fi nevoiti sa utilizam un ID pentru a o localiza; identificarea se realizeaza in functie de numarul de telefon al persoanei apelate.

Cat despre specificatiile tehnice minime pentru a putea rula aplicatia pe calculatoarele / laptop-urile personale, n-am nimic de obiectat, deoarece mi se par a fi inclusiv sub media generala:

 • Procesor: 1 GHz minim (pentru apeluri video, 1,8 GHz).
 • Conexiune Internet: 100 kbps download / upload (4 Mbps download / 512 kbps upload pentru apeluri video).
 • Memorie RAM: 1 GB pentru XP ( 2 GB pentru Vista si Windows 7)

Dupa cum vedeti, un bun motiv pentru a renunta la Skype. Cu Tango putem realiza apeluri gratuite intre Smartphone si PC mult mai simplu, mai rapid si mai practic.

Nota: Pentru a realiza apeluri gratuite intre un PC si un Smatphone, ambele dispozitive trebuie sa fie conectate la Internet si sa dispuna de aplicatia Tango instalata si logic, aceasta sa ruleze.

Link | Tango

Diverse

12 Comentarii

 1. trebuie sa ai internet pe telefon ca sa poti efectua apelul?

  • Da, fie prin Wi-Fi, fie prin 3G. Chiar daca se foloseste numarul de telefon pentru a realiza apeluri, convorbirea se realizeaza prin intermediul aplicatiei si in consecinta NU SE POATE SUNA la un telefon care nu are aplicatia instalata.

 2. Unul dintre cele mai bun programe de voip care inca funtioneaza 3G prin reteaua vodafone
  Tango e cel mai bun :)

 3. Eu folosesc Fring, si merge si pe symbian , android…+ ca are si videocall

 4. nu exista o solutie pentru wm6…musai sa-mi schimb telefonul ? :))….nu de alta dar e criza

 5. Buna,
  cu ajutorul Tango pot sa apelez persoane ale caror adrese de mail sau nr. de tel nu le cunosc?

 6. Dar imi pot instala aceasta aplicatie si pe tableta?(android)

 7. Daca o persoana sterge din agenda telefonica o alta persoana, ambii folosind aplicatia tango, cel care mai are inca nr de telefon si care nu stie ca a fost sters din agenda il poate apela pe celalalt? Multumesc. Astept un raspuns

 8. Va multumesc foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *