5 GB spațiu adițional pe Dropbox, gratis!

Săptămâna trecută am fost cam inactiv pe blog deoarece, datorită motivelor precizate aici, m-am apucat de corectarea și dezvoltarea articolelor mai vechi. Treaba merge destul de greu; articolele sunt multe iar starea lor este foarte proastă; majoritatea necesitând inclusiv regenerarea imaginilor iar această acțiune implică reinstalarea aplicației prezentate. Mai am puțin… aproximativ 400, după care voi reveni la ritmul normal. În plus, am adus modificări majore și aspectului blogului personal; asa că profit de ocazie pentru a vă invita să-l vizitați. O să vă placă!

Revenind la ale noastre, oricât de ocupat aș fi fost nu puteam să nu vă vorbesc despre cei 5 GB pe care Dropbox îi oferă gratuit tuturor celor dispuși să instaleze versiunea beta a aplicației pentru desktop:

1-5_gb_pentru_dropboxTot ceea ce trebuie să faceți este să descărcați versiunea 1.3.15 a Dropbox și să o instalați (se va face actualizarea).

Pentru a obține cei 5 GB pe care Dropbox îi face cadou tuturor celor ce acceptă instalarea versiunii Beta, va trebui să încărcați în acesta 5 GB de fotografii și filmulețe de pe un dispozitiv de stocare extern (card de memorie, stick usb, cd, etc.). Pentru a putea face acest lucru, trebuie să aveți pe Dropbox minim 500 MB liberi; asta deoarece spațiul adițional va fi oferit gradual, în transe de 500 MB fiecare. Asta vrea să spună că pentru fiecare 500 MB de fotografii sau filmulețe încărcate pe Dropbox, veți primi cadou alți 500 MB (maxim 5 GB).

Pentru încărcarea imaginilor e important să folosiți funcția AutoPlay sistemului de operare folosit:

2-import_pictures_and_videos_dropboxEu unul n-am stat deloc pe gânduri având în vedere că după obținerea bonusului fișierele multimedia încărcate pot fi eliminate, iar spațiul obținut în acest mod va putea fi folosit în alte scopuri mult mai practice. Vă tentează ?!?

11 Comentarii

  1. salut am descarcat si eu programul acela,am uploadat vreo 2,8Gb dar nu am primit niciun spatiu aditional,am uploadat niste videoclipuri personale de pe un usb cu functia autoplay,cand o sa primesc acest spatiu?

  2. Salut. Eu am windows 8 si cand introduc stick-ul in laptop imi apare doar acel pop-up in dreapta sus si nu contine optiunea de a uploada pe dropbox. ce pot face in situatia asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.