Program de descărcat videouri de pe orice site Web

Dintotdeauna mi-a plăcut interfața prietenoasă a programelor Freemake și nu e niciun secret că acesta este unul dintre motivele pentru care vă vorbesc despre ele ori de câte ori mi se oferă prilejul să o fac…

program de descarcat videouri de pe orice site web

Freemake Video Downloader, programul despre care vom vorbi puțin în următoarele secunde, pe lângă faptul că ne permite să descărcăm video-uri de pe orice site Web —inclusiv de pe YouTube— ne oferă și posibilitatea de a le converti în formatul dorit, imediat după ce au fost descărcate:

descarca mp3 de pe orice site Web inclusiv de pe YouTube

În ceea ce privește conversia, Freemake Video Downloader poate transforma automat video-urile descărcate în  AVI, MKV, MP3, 3GP sau în formate specifice celor mai populare gadgeturi (iPod, iPhone, PSP, Android).

De ce nu am pomenit nimic despre el până acum ?!? Fiindcă în versiunile precedente celei actuale putea să descarce doar video-uri de pe YouTube

 Download Freemake Video Downloader

26 Comentarii

  1. Pana acum am folosit (ocazional) Orbit Downloader,imi permitea sa descarc si videouri protejate la descarcare,acum o sa-l incerc si pe cel prezentat in acest tutorial.

  2. Hai ca ma faci curios. Imi convine mult ca functioneaza si pe post de convertor. Am incercat mai multe si doar cu Leawo Total Media Converter Ultimate m-am descurcat.Daca intervin badaranii de la ACTA trebuie sa invatam sa ne descurcam si intr-un alt fel… Mersi!

  3. Personal folosesc Internet Download Manager care ma lasa sa downlodez ORICE de pe orice site(muzica, videoclip-uri, chiar scriptul paginii sau intreg sit-ul sau blog-ul).Se integreaza bine in Browser, nu „mananca” resurse si e ffff bun.dar am sa incerc si acest program.

  4. De pe youtube merge f bine. eu mai folosesc freemake video converter (tot din aceeasi familie) ca sa scot melodia de la un video si sa o transform in mp3(am libertatea de a seta kbps). dar are cineva vreo idee cu ce pot sa download-ez o inregistrare video de pe livestream.com?? macar sa scot audio din filmare…mersi

  5. E super programul. Eu foloseam unul care mergea doar pentru Youtube…dar nu gasesti mereu orice filmulet pe youtube. Nu m-am interesat niciodata de existenta unui astfel de program, uite ca acum am gasit unul. Daca mai luam in considerare ca mai poti sa-l folosesti si la conversie…e si mai tare.

  6. salut am un play station2 si nu e modat am auzit ca se face cu un program care se numeste swap magic si nu stiu mai nimic cum se procedeaza daca esti amabil sa-mi spui. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.