Program de descarcat de pe YouTube video-uri si muzica

GetGo YouTube Downloader este un program gratuit cu care putem descărca de pe YouTube video-uri și muzică. Merita precizat încă de la început că GetGo YouTube Downloader poate fi rulat pe orice calculator cu Windows (atât de 32 cât și de 64 biți) și că ne oferă posibilitate de a salva filmulețele descărcate în format AVI, WMV, MP3, FLV și / sau MP4; mai mult decât suficient pentru a putea reda fișierul obținut în urma downloadării, cu orice program sau dispozitiv cu player multimedia integrat.

program de descarcat de pe youtube video-uri si muzica

Pentru a descărca un filmuleț ori o melodie de pe YouTube cu ajutorul acestui program, copiați din YouTube adresa URL a video-ului:

copierea adresei URL a videoclipului de pe YouTube

Apoi lipiți-l în caseta „URL” a programului și faceți click pe butonul „Start„:

start download pentru descarcarea videoclipului de pe youtube

Așteptați ca descărcarea să fie finalizată.

Dacă doriți să descărcați doar melodia, nicidecum videoclipul complet, înainte de apăsarea butonului Start alegeți din lista Output formatul MP3, după cum este indicat de săgețile din captura de ecran de mai jos.

descarcarea mp3 de pe youtube

Bineînțeles, puteți alege orice alt format doriți. Programul vă oferă posibilitatea de a descărca de pe YouTube vide-uri în format MP4, WebM, FLV, brut (neconvertit), MP4 la rezoluție și mărimi originale, MP4 compatibil cu dispozitivele iPhone, MP4 pentru iPod Touch, MP4 pentru iPod Classic sau Nano, MP4 pentru PSP, AVI și WMV (ce poate fi redat cu orice player video pentru PC), FLV sau MP3 (doar melodia).

Recomandare:

  • Înainte de a iniția descărcarea, la SAVE TO, dacă apăsați butonul Browse…, veți putea configura folderul în care vor fi salvate filmulețele / melodiile descărcate  în formatul selectat la OUTPUT).

browse (locatie download youtube)

În cazul în care acest program vă displace, nu uitați că puteți folosi Freemake Video Downloader; programul de descărcat de pe YouTube despre care v-am vorbit cu ceva timp în urmă într-un articol publicat pe blogul meu personal (click aici pentru detalii).

Download GetGo

4K Video Downloader

Un alt program gratuit cu care pot fi descărcate de pe YouTube video-uri la rezoluție 4K este 4K Video Downloader. După copierea link-ului video-ului pe care doriți să-l salvați în PC, dați click pe butonul Paste Link. În noul panou, selectați rezoluția dorită, formatul în care doriți să fie salvat video-ul după descărcare, selectați locația și apăsați butonul Download.

4K Video Downloader

Descărcarea video-ului indicat va începe. Durata de descărcare va fi determinată de viteza conexiunii la Internet și de dimensiunea fișierului rezultat, una direct proporțională cu durata și rezoluția celui original.

descarcare video youtube

Când descărcarea a fost finalizată, faceți click dreapta pe fișierul respectiv și alegeți din meniul contextual ce-și va face apariția, opțiunea Show in folder. Odată afișat în Windows Explorer, îl veți putea reda cu playerul video preferat.

Descărcarea de video-uri și muzică de pe YouTube folosind Songr

Un al program cu care poate fi descărcată muzică de pe YouTube simplu și rapid este Songr, programul pe care vi l-am arătat în acțiune în video. Instrumentul de descărcare de pe YouTube se află în ramura Fișier a programului și are denumirea sugestivă Descarcă de pe YouTube:

descarca muzica de pe youtube cu songr

Dacă veți face click pe această opțiune se va deschide o nouă fereastră de tip pop-up în care veți putea introduce adresa URL a video-ului și selecta formatul de descărcare dorit.

În cazul de față Songr vă va pune la dispoziție doar două opțiuni:

  • Fișier video MPEG (compatibil cu majoritatea playerelor video ale dispozitivelor cu Windows, Android și iOS).
  • Fișier audio MP3 (compatibil cu toate playerele audio pentru calculator, dispozitive cu Android, Windows ori iOS).

După selectarea formatului dorit pentru descărcare faceți click pe OK și așteptați ca Songr să descarce și, după caz, să convertească fișierul descărcat în formatul pentru care ați optat.

descarcare de video si muzica de pe youtube

N-am să intru în alte amănunte despre Songr, scopul de față fiind acela de a vă arăta că și el vă oferă posibilitatea de a descărca video-uri și muzică de pe YouTube. Apropo, este gratuit și-l puteți descărca de aici ca atare.

Download

12 Comentarii

  1. programul getgo yutube nu ,ai functioneaza sub nici o forma nici cu versiunea noua indiferent ce ias face este nefunctional de vreo doua luni nu mai merge este un program inutil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.