Teme pentru Windows 7: Bing Dynamic

Bing Dynamic este una din putinele teme pentru Windows 7 oficiale ce s-au perindat prin calculatorul meu lasand in urma o impresie destul de buna incat sa merite un articol in acest blog. Caracteristica ce face ca aceasta tema sa fie speciala consta in functia Bing RSS Theme care descarca saptamanal, fara a fi nevoie ca noi sa intervenim, doua wallpaper-uri noi din motorul de cautare cu acelasi nume.

1-Teme-pentru-Windows-7-Bing-DynamicPe langa Bing Dynamic, Microsoft a mai publicat inca doua teme pentru Windows 7 care functionaza pe acelasi criteriu insa, din punctul meu de vedere, nicuna atat de atractiva precum aceasta.

Imediat dupa instalarea ei, tema Bing Dynamic ne va intreba daca dorim sa utilizam un Feed RSS pentru a stabili fondul desktop-ului in mod automatic. In acel moment, facem click pe „Download Attachments” si asteptam pana sunt descarcate wallpaper-urile.

Download | Bing Dynamic

4 Comentarii

  1. salut, am luat si eu un netbook cu Windows 7 starter instalat si nu imi da voie sa schimb tema sau imaginea ecranului. Care ar fi cauza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.