Serial, licenta, cod si program de activare a Windows 7

Foarte multe persoane mi-au cerut serial, licenta, cod si / sau program de activare a Windows 7 (am primit pana acum aproape 500 de mesaje de acest gen) si am decis sa-i anunt pe aceasta cale ca n-am neamuri pe la Microsoft si nici n-am castigat cateva sute de licente pentru Windows 7. Pe langa asta, vreau sa las cat se poate de clar ca in acest blog nu promovam programe gen „super kiki W7 activator” nici practici ilegale de a activa acest sistem de operare. Vorbim de „alt fel” de trucuri. Ajunge! Promit ca nu voi mai raspunde acestui gen de mesaje si ca cei care vor continua sa insiste pe aceasta tema vor fi primi bulina de SPAM si nu vor mai primi vreodata raspuns de mine. Vreti licente, cumparati din Carrefour, de la orice magazine de specialitate. Uite, de pe eMag de exemplu:

Deci, daca esti si tu una din persoanele care mi-a cerul „o licenta de activare”, „un serial bun” sau un „activator windows” si inca n-ai primit raspunsul, sa intelegi motivul si sa nu mai insisti degeaba. Celorlalte persoane le cer mii de scuze pe aceasta cale dar… chiar nu mai puteam!

13 Comentarii

 1. Lumea poate sa incerce Windows 7 Enterprise cu 90 zile trial plus dupa expirare poti da o comanda in CMD maxim de 3 ori:
  1 Dati click pe “Start”
  2 In bara de cautare scriem: cmd
  3 dam click dreapta pe “cmd” si alegem din meniul contextual “Run as administrator”
  4 In fereastra “CMD” scriem comanda: slmgr -rearm
  5 Dam Enter, ne va aparea o fereastra in care ni se spune ca operatiunea sa efectuat cu succes si dam “OK”
  6 Dam Restart la pc si voila, avem inca 30 de zile in care putem sa ne bucuram de Windows!!!

  In total 180 zile (juma de an)…si totul este legal

  1. Nu imi aduc aminte daca am scris un articol despre chestia asta da stiu ca am avut de gand. Oricum, multumesc mult @LucY_an03. O chestie, cum as putea sa te contactez si sa stam putin de vb ?

  2. Putin te ai incurcat pt win 7 enterprice rearm-ul este de 10 zile iar pentru celelalte versiuni este 30 de zile si se da doar de 3 ori degeaba au facut unii rost de licente ilegal ca nu cred ca rezista sa tina  windowsul instalat 120 de zile sil instaleaza din nou ca merge  greu asa ca nu vad de ce sa nu folosim varianta gratuita a celor de la microsoft!!!????!!!!

 2. Am w7 ultimate(original-licenta platita)si,in urma cu ceva timp cand am reinstalat SO,nu mi se mai permite activare cu serial key original!!!!Acum l-am activat cu ajutorul unui program activator!
  Nu mi se pare normal.Care sa fie motivul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.