Program de micsorat MP3-uri

MP3 Speed este un program de micsorat MP3-uri ce-ti poate fi de folos pentru a crea tonuri de apel pentru telefonul mobil, sunete de avertizare pentru Windows, etc. Ceea ce iti atrage mai intai atentia cand deschizi acest program, este usurinta cu care poate fi utilizat. Asta se intampla deoarece detine o interfata pe cat de simpla, pe atat de intuitiva; tot datorita ei vei simti inca din primul moment ca stapanesti pasii ce trebuiesc urmati pentru a micsora orice MP3 doresti.

1-Program-de-micsorat-MP3

Ceea ce face acest program de micsorat MP3-uri este logic: micsoreaza spatiul necesar stocarii melodiilor in format MP3 pentru a putea fi transferate in dispozitive ce dispun de foarte putina memorie (ex: telefonul mobil), minimizand in timpul procesului, pierderea calitatii suntetului. Da, acum stiu ca vor aparea multi „experti” care vor spune „Micsorand un MP3 e imposibil ca acesta sa nu piarda calitate audio!”. Pierde, nimeni nu a zis ca nu, insa pierderea nu este la fel de mare ca in cazul celor mai cunoscute programe gratuite de micsorat MP3-uri.

Cat despre compatibilitatea si consumul de resurse ale acestui program de micsorat MP3-uri, MP3 Speed, pot spune ca este o aplicatie model! De ce  ?!? Deoarece functioneaza in orice sistem de operare superior a XP, si are un consum de RAM si CPU atat de redus incat nu vei simti ca ruleaza. Oricum, avand in vedere ca inca se mai folosesc pc-uri cu 256 MB RAM, e posibil ca in acestea sa nu functioneze intru totul corect. Oricum, inainte de a crede ca este programul perfect, descarcati-l de aici, si probati-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.