Uploadeaza documente in Google Docs cu acest gadget pentru Windows 7

Serviciul Office oferit de Google este cel mai utilizat dintre toate pachetele Office de tip cloud computing. Posibilitatea de a accesa direct contul de Gmail precum si randamentul spectacular oferit de acesta, sunt doua din principalele caracteristici datorita carora Google Docs s-a bucurat si continua sa se bucure de simpatia consumatorilor de servicii online. Totusi, exista vre-o modalitate de a uploada documente mult mai rapid decat cea pe care o cunoastem deja ?!?

1-Trimite-rapid-documente-pe-Google-Docs

Da! Exista si consta intr-un gadget ce poate fi instalat si utilizat in Windows Vista si Windows 7. Cloud Drive -acesta este numele sau- va crea o iconita pe desktop-ul nostru. Ori ce cate ori vom dori sa adaugam un nou document in contul nostru de Google Docs, ducem cu mouse-ul documentul asupra ei, unde il vom elibera.

Exista o metoda mai simpla si mai rapida cu care putem obtine acelasi rezultat ?!? Nu, dar nici nu cred ca avem nevoie de alternative atat timp cat dispunem de Cloud Drive, si acesta continua sa fie disponibil gratis.

Gadgetul poate fi descarcat de aici, este, asa cum va spuneam adineaori, compatibil cu Windows Vista si Windows 7, si pentru a-l putea utiliza, imediat dupa instalare, va trebui sa-l adaugam pe desktop, ( Click Dreapta -> Gadgets -> Dublu Click pe Gadget).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.