Program de modificat poze | SunlitGreen Photo Editor

Intr-o vreme in care Facebook-ul, Hi5-ul, MySpace-ul si alte site-uri de socializare castiga zeci de mii de adepti in fiecare zi, e normal ca programele de modificat poze sa fie tot mai cautate, si in consecinta, e la fel de normal sa apara astfel de aplicatii „ca ciupercile dupa ploaie”. Din pacate, multe aplicatii excelente dispar la fel de rapid cum au aparut deoarece nu au fost promovate corespunzator si din aceasta cauza nu au atins la timp numarul de utilizatori la care visa sponsorul. Pentru a evita ca asta sa se intample si cu SunlitGreen Photo Editor, am decis sa pun si eu bobul meu de orez la drumul lui spre succes prin publicarea acestui articol in care iti voi face cunoscute caracteristicile datorita carora acest program de modificat poze merita sa fie utilizat de tine.

1-Program-de-modificat-poze-SunlitGreen-Photo-EditorSunlitGreen Photo Editor este un program de modificat poze gratuit, a carui aspect intuitiv a fost creat dintr-un singur motiv: sa-l poti utiliza fara a fi nevoit sa cauti manuale pe Internet sau sa ceri ajutorul cuiva. Vei sti din primul moment cum sa aplici un filtru imaginii ce doresti sa o modifici, cum sa-i schimbi contrastul, marimea, gamma, pozitia, culoritul, etc.

Demo program de modificat pozePe langa asta, cu ajutorul corectorului poti reda oricarei imagini un aspect mult mai natural decat cel detinut. In partea stângă a acestui text ai un exemplu cu ajutorul caruia vei intelege mult mai bine despre ce este vorba. Observi diferența ?!? Ști în cât timp a fost obținut acel rezultat ?!? Iți spun eu: în 3 minute. Inca o chestie interesanta consta și în spațiul pe care acest program îl ocupa în calculator: 1 MB. Si dacă mai ținem cont și de faptul ca deține și o versiune portabila ce nu necesita instalare, cred ca nu mai ai motive pentru a nu-l descarca și proba în calculatorul tău cât mai curând posibil.

Mai trebuie sa-ți spun ca acest program de modificat poze este gratuit, compatibil cu Windows 2000, Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Pentru a-l downloada gratis, fa click aici.

Bineînțeles ca în cazul în care nu ești mulțumit de caracteristicile lui ori pur și simplu dorești sa cunoști mai multe programe de modificat poze, te invit sa vizitezi blogul : programe-modificat-poze-online.ro, blog în care vei găsi o lista creata din cele mai bune programe gratuite de modificat poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.