Program de convertit fisiere video pentru telefon

HandBrake este, fără nici un fel de îndoială, unul dintre cele mai rapide programe de convertit fișiere video într-un format compatibil cu cele mai răspândite telefoane mobile ale momentului. Totuși, velocitatea cu care realizează procesul de conversie nu este singura calitate care i-a permis să dobândească rapid popularitatea de care se bucură în prezent; despre toate celelalte calități ale sale vă voi vorbi pe scurt, în continuare.

1-Program de convertit fisiere video pentru telefonHandBrake este un program open-source sub licența GPL, compatibil cu toate sistemele de operare Windows. Chiar dacă dispune de diverse profile de conversie dedicate unor dispozitive multimedia foarte cunoscute, acesta permite configurarea manuală a caracteristicilor –rezoluție, fps, etc– în funcție de care va fi generat fișierul video rezultat în urma conversiei.

Outputs:

  • Fișiere: MP4 și MKV
  • Video: MPEG-4, H.264 și Theora
  • Audio: AAC, CoreAudio AAC (OS X Only), MP3, sau Vorbis. AC-3 pass-through, DTS pass-thorugh (doar MKV)

HandBrake permite modificarea rezoluției video-ului procesat, aplicarea subtitrărilor, extragerea și conversia fișierelor video de pe DVD, BluRay; adăugarea de noi canale audio, eliminarea marginilor, etc.

Sfat: Chiar dacă datele publicate în lista de resurse minime pentru rularea aplicației te vor face să crezi că HandBrake nu este o aplicație capricioasă în ceea ce privește hardware-ul sistemului gazdă, eu iți recomand să nu-l instalezi în calculatoare cu mai puțin de 1 GB de memorie RAM și un procesor inferior a 1,5 Ghz.

Download HandBrake

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.