Freemake Video Converter: mult mai mult decat un convertor video gratuit

Freemake Video Converter este fara indoiala mult mai mult decat un convertor video gratuit, si spun asta deoarece atunci cand vorbim despre aplicatii de acest gen tinem cont de tipurile de fisiere admise, utilitarele externe, calitatea video-ului final, timpul in care acesta realizeaza procesul de conversie si nu in ultimul rand, resursele de care acesta are nevoie pentru a rula fara probleme.

1-Conversor-video-gratuit-Freemake-Video-ConverterFreemake Video Converter realizeaza conversii intre AVI, MP4, WMV, MKV, DVD, MPG, 3GP, FLV, SWF, MOV si M4V pe langa multe alte formate video mai putin cunoscute. In plus, acesta nu se rezuma doar la conversia fisierelor video ci ne ofera o mana de ajutor si in acele cazuri in care dorim sa realizam conversii intre fisiere audio MP3, AAC, OGG, WMA, WAV, FLAC, etc. si imagini BMP, JPG, GIF, PNG, TIF, s.a.m.d.

Specializat in conversia oricarui tip de fisier multimedia pentru a fi redat fara probleme in orice dispozitiv iPad, iPhone, PSP, Xbox, Blackberry, Nokia, etc; Freemake Video Converter merita un loc de cinste in calculatorul nostru in cazul in care ne place sa impartasim cu prietenii, colegii si cunoscutii video-urile descarcate de pe YouTube, Vimeo, etc., ultimele melodii descarcate sau pozele din ultima noastra vacanta.

2a-Video-ConverterSi daca inca nu te-ai convins ca Freemake Video Converter „le are pe toate”, afla ca acesta include si o functie ce permite inscriptionarea a 20h de video pe discuri DVD cu meniuri personalizate si optiuni avansate de navigare. Crezi ca nu se poate mai bine ?!? Ba uite ca se poate ! Ai la dispozitie un editor video inclus pentru a putea manipula in functie de necesitati clipurile video din calculator.

Daca tinem cont de toate functiile incluse in acesta si de faptul ca este compatibil cu Windows XP, Vista si Windows 7, ca pentru a rula fara inconveniente este suficient un calculator superior a Pentium IV, ca este gratuit si foarte usor de utilizat, Freemake Video Converter devine esential pentru orice calculator personal.

Link | Download

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.