Descarca si transforma video-uri de pe Vimeo, DailyMotion

DamnVid: optiuni conversie videoDamnVid este un program gratuit cu care putem descărca și transforma automat video-uri de pe Vimeo, DailyMotion, Veoh, Metacafe, DeviantART, CollegeHumor, Flickr, iTunes, Youku, YouTube și multe alte asemănătoare (puteți vedea lista completă apăsând butonull „Add URL” după instalarea programului). Atunci când rulează, DamnVid capturează automat adresa URL copiată a video-ului copiată în clipboard și-l adaugă în lista de așteptare. Odată ajuns în această listă, video-ul poate fi redenumit după descărcare și convertit în diferite formate, în funcție de profilul de conversie ales dintre cele disponibile, respectiv iPod compatible, PSP-compatibile, Ultra high quality, High-definition, All-free video, MP3 (doar audio), Video only (video fără audio) sau într-un format compatibil cu iPhone 3GS.

Descărcarea video-urilor se realizează rapid și pentru a le duce la bun sfârșit nu sunt necesare alte setări și nici deschiderea porturilor în router, după cum probabil sunteți obișnuiți dacă ați mai utilizat și alte aplicații asemănătoare de descărcat video-uri de pe Internet (Ares Galaxy, de exemplu).

Download video-uri DamnVid

DamnVideo este gratuit și poate fi utilizat în Windows, Linux și OS X. În Windows, acesta poate fi utilizat și în versiune portabilă și prin urmare, dacă optăm pentru această variantă, programul nu va altera configurația actuală a sistemului.

Pentru a descărca DamnVideo dar și pentru a afla mai multe despre el vă invit să-i vizitați pagina oficială. În schimb, dacă doriți să cunoașteți și alte programe de descărcat video-uri de pe Internet, vă recomand să citiți și acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.