Integrare Winamp in Windows 7 JumpList

Integrare Winamp in Windows 7 JumpList

Cele mai folosite programe de ascultat muzica in Windows continua sa fie si in momentul de fata Winamp si Windows Media Player, fie ca unora le convine si altora nu. Drept dovada, pentru imbunatatirea acestora apar zi de zi noi aplicatii sub forma de module ce implementeaza functii solicitate de catre utilizatori pentru aceste doua programe, iar Win7shell este unul din cele mai descarcate plugin-uri pentru Winamp din ultimele luni care permite integrarea player-ului Winamp in JumpList-ul sistemului de operare Windows 7.

Cu ajutorul acestuia, ori de cate ori facem click dreapta in fereastra de previzualizare a player-ului Winamp din bara sistemului de operare avand Aero activat, putem observa piesele ce au fost redate, piesele ce urmeaza sa fie redate si in acelasi timp, putem alege una din melodiile din lista pentru a o asculta fara a mai fi nevoiti sa atingem butoanele programului.

Win7shell este gratuit si poate fi obtinut de pe site-ul sau oficial: http://code.google.com/p/win7shell/downloads/list . Daca descarcati fisierul .7z, veti avea nevoie de programul 7zip ce puteti sa il obtineti de pe www.7-zip.org

Ce pacat ca acele persoane care au inca Windows XP nu pot beneficia de o functie atat de utila precum JumpList-ul Windows-ului 7 pentru a se bucura de avantajele oferite de aceasta si de programe precum Win7shell.

Latest update: programul nu-și mai are rostu, Winamp integrându-se perfect acum în Windows 7.

Download Win7shell

Configurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.