Descarcă gratis fișiere de pe Rapidshare, Hotfile, Mediafire, Depositefiles, Filefactory, etc.

Căutând astăzi un program cu care să pot descărca fișiere de pe site-urile de partajare online cum ar fi Rapidshare, Hotfile, Mediafire, Depositefiles șamd, am descoperit Mipony, programul despre care vă voi vorbi în continuare.

Manager de download pentru Rapishare, Hotfile, Mediafire, etc.

Mipony este manager de download gratuit cu care putem organiza și accelera descărcările de pe o sumedenie de servicii online de file sharing, fără a solicita în acest scop un cont premium pe site-urile de pe care realizezi descărcările, indiferent care dintre cele permise.

Cu Mipony putem descărca fișiere de pe Putlocker, Rapidshare, Hotfile, Easy-share, Gigasize, Mediafire, Depositefiles, Fileserve, Filefactory, Uploading și 4shared. În plus, programul este disponibil și în limba română, permite limitarea descărcărilor simultane, dispune de un planificator de descărcări, poate fi activat de la distanță prin intermediul unei interfețe Web și, printre altele, include o funcție de dezarhivare automată a fișierelor comprimate în format .RAR.

Programul, deși nu mă încântă foarte mult interfața sa și nici faptul că în timpul procesului de instalare te invită să instalezi tot felul de prostii, este destul de OK și foarte util celor care obișnuiesc să descarce foarte des fișiere de pe oricare dintre serviciile înșirate puțin mai sus.

Download Mipony

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.