A fost lansat Advanced SystemCare 6 Beta 1.0

IObit a lansat ieri prima versiune BetaAdvanced SystemCare 6, viitoarea versiune al unuia dintre cele mai populare pachete de utilitare dedicate optimizării sistemelor de operare Windows.

Advanced SystemCare 6
Atunci când vom deschide Advanced SystemCare 6 pentru prima dată vom remarca modificările suferite de interfața acestuia în scopul facilitării folosirii programului de către utilizatorii mai puțin familiarizați cu acest tip de soluții. În același timp, userii mai experimentați au la dispoziție modul Expert care va afișa toate opțiunile disponibile, inclusiv cele de personalizare a interfeței.

În această versiune au fost îmbunătățite modulele de optimizare, utilitarul de defragmentare, modulul de scanare a vulnerabilităților precum și a celui care analizează regiștrii Windows-ului. Datorită acestor îmbunătățiri importante, performanța globală a programului a fost crescută considerabil.

Noutăților amintite mai sus li se alătură câteva tehnologii noi, importante la momentul realizării sarcinilorde mentenanță și optimizare a sistemului (New Surfing Protection Technology, New Performance Monitoring TechnologyNew Internet Boost Technology, etc).

Advanced SystemCare 6 este compatibil cu toate versiunile actuale de Windows, atât de 32 cât și de 64 de biți. După cele câteva ore în care l-am folosit, programul mi-a lăsat o impresie foarte bună și contrar temerilor mele, nu mi-a rezervat nicio surpriză neplăcută. Chiar și așa, pentru a evita posibilele neplăceri ce ar putea fi cauzate de eventualele bug-uri existente, înainte de a-l instala vă recomand să realizați o copie de siguranță completă a sistemului.

Download Advanced SystemCare

5 Comentarii

  1. Mai este o versiune, daca nu ma insel, 5, care are integrat si un antivirus destul de prompt. Testat in Windows 8. Multumim!

  2. Dupa versiunea Beta 1;2,a aparut recent Beta 3.0.Mult mai bine isi face treaba.Greu de crezut un program sa-l egaleze.Parerea mea.Incercati-l,nu veti regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.