Download Microsoft Office 2013

Ieri, în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco, a fost prezentat pachetul Microsoft Office 2013 și odată cu prezentarea au fost făcute publice și link-urile de download ale suitei pentru a putea fi descărcată și testată de către toți cei interesați de noutățile prezente în aceasta.

Download Microsoft Office 2013

E vorba de versiunea Customer Preview a Microsoft Office 2013, adică o versiune utilizată pentru a pregăti terenul înaintea celei finale, folosită de asemenea pentru a identifica cu ajutorul celor care o vor instala eventualele bug-uri nedetectate de echipa de programatori.

Microsoft Office 2013 este o suită ce vine în întâmpinarea noastră strâns unită a Windows 8, împrumutând de la acesta diverse caracteristici și elemente ale interfeței Metro și se pare că drept urmare, din nefericire pentru unii utilizatori, pachetul nu va putea fi instalat pe Windows XP sau Windows Vista, sistemele de operare compatibile fiind doar Windows 7 și bineînțeles, Windows 8, atât în versiuni de 32 cât și de 64 de biți. Cum era de așteptat, Microsoft Office 2013 va putea fi instalat și utilizat pe dispozitive Surface și tablete ARM.

Microsoft Office 2013 » SkyDrive

Din punct de vedere al noutăților, e posibil ca Microsoft Office 2013 să te surprindă prin modul în care integrează perfect SkyDrive, atât în Windows 7 cât și în Windows 8. Tot la capitolul noutăți ar mai fi de spus că interfață Ribbon nu se mai bucură de același protagonism pe care l-a avut în Microsoft Office 2007 și Microsoft Office 2010 ci mai degrabă a fost simplificat în așa fel încât utilizarea oricăreia dintre aplicații să ofere utilizatorului o experiență impecabilă, indiferent dacă este rulată pe un sistem desktop convențional, unul cu touchscreen sau o tabletă.

Microsoft Office 2013: Word 2013

Un alt punct important îl reprezintă și posibilitatea de a conecta suita la servicii care nu prea au nimic în comun cu Microsoft, cum ar fi Linkedin sau Flickr.

Rămânând tot în preajma noutăților, ajungem la o nouă caracteristică pentru suitele Microsoft Office. Iată despre ce este vorba. Dacă în ultimele versiuni de Office aveam posibilitatea de a salva documentele noastre în format PDF, începând cu Microsoft Office 2013 le vom și putea deschide fără a avea nevoie de Adobe Reader sau orice altă aplicație asemănătoare!

Microsoft Office 2013 salvează în PDF

Dacă la toate astea, de exemplu, mai adăugăm și că Word 2013 admite inserarea în documente a video-urilor provenite de pe Internet fără a face eforturi prea mari (dar mai sunt și alte caracteristici la fel de interesante despre care vom vorbi mai detaliat într-un articol viitor), vom ajunge la concluzia că Microsoft și-a făcut bine temele și că prin această versiune tocmai și-a asigurat un avans imens înaintea produselor care de o bună bucată de timp amenințau că se vor converti din simple alternative în rivali de temut cont într-un segment în care aproape totul este posibil.

Download Microsoft Office 2013 CP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.