Aero Burn: inscriptioneaza CD-uri si DVD-uri gratis, usor si rapid

Aero Burn este asa cum insusi titlul articolului o afirma un program gratuit, de inscriptionat date pe CD-uri si DVD-uri, foarte usor de folosit si extrem de rapid la indeplinirea sarcinilor comandate de catre utilizator. Programul include o functie de formatare a discurilor rescriptibile, foarte utila acelor persoane care vor sa „scape” de datele de pe un astfel de suport, fara a fi nevoite sa scrie altele.

1-program_de_facut_inscriptionat_cd_uri_aero_burn

Aero Burn reprezinta genul aplicatiilor ideale —din punctul meu de vedere— si uite de ce:

 • este rapida
 • ocupa putin spatiu
 • consumul de resurse in timpul functionarii nu este ridicat
 • interfata sa este prietenoasa si intuitiva
 • nu include functii inutile, pentru categoria de aplicatii din care face parte
 • este compatibil cu orice Windows
 • este gratuit, insa nu include publicitate
 • face perfect tot ceea ce promite ca face

Suficiente motive —zic eu— pentru a fi prezentata in randurile acestui blog, nu ?!? Ok, haideti sa vedem despre ce este vorba, in cazul in care exista persoane care vor sa afle mai multe.

Spre diferenta de majoritatea aplicatiilor din categoria sa, Aero Burn nu ofera in versiunea actuala posibilitatea selectionarii vitezei dorite si din acest motiv viteza de scriere, va fi intotdeauna maxima admisa de calculatorul nostru cu minimul de erori posibile; oricum, dispune de un verificator care ne va confirma / infirma realizarea cu succes a procesului.

In concluzie, Aero Burn este aplicatia perfecta pentru toti cei care inca mai tin Nero, doar pentru a inscriptiona date si cauta un motiv bun pentru a scapa de el, odata pentru totdeauna.

Link | Download Aero Burn

13 Comentarii

 1. Va salut! Apreciez foarte mult munca depusa pe acest blog! Si imi este de un real folos. Am invatat multe si bineinteles mai vreau….De fapt, cred ca nimeni nu poate spune ca stie totul despre pc. Am o mare rugaminte, atunci cand scriu un dvd reinscriptibil, ce sa fac sa-l pot scrie si altadata, sa nu fie „write protected” De obicei folosesc Nero care are o casuta bifata „finalize disk-no further writing possible” Ca sa nu fie protejat discul, trebuie debifata acea casuta? Dar in alte cazuri, Magic ISO, Image Burn? Va rog frumos, ma lamuriti si pe mine, ca am o gramada de cd/dvd-uri care nu-mi mai sunt de folos. Multumesc mult. Cu respect.

  1. Pentru inceput am schimbat sablonul (sper ca-ti place noul aspect) si am continuat cu prezentarea de aplicatii gratuite mai putin populare decat cele pe care le regasesti in orice pc sau revista cip-cirip. Urmeaza sa lansez sectiunea de videotutoriale (mai am putin pana ajung la cele 150 cu care mi-am propus sa incep) si planuiesc sa scriu si tutoriale pentru „avansati”.. asa ca te corectez: inca nu mi-am indeplinit promisiunea, nu 100%. :)

 2. Multam de interes stimabile!De instalat am instalat dar vad ca problema persista!Nu este ceva grav, aplicatia fiind functionala in sensul ca atunci cand survine eroarea aplicatia nu se inchide in mod automat fiind operationala.

 3. Am descarcat Aeroburn dar cand vreau sal folosesc imi apare eroare si mi se recomanda ceva cu IMAPI2.Se pare ca ii lipseste ceva pc-ului meu,!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.