Afla cine sta pe invizibil pe Yahoo! Messenger

Există o modalitate foarte simplă prin care poți afla cine stă pe invizibil pe Yahoo! Messenger, dacă dispui de ID-ul persoanei care te interesează. Eu, de exemplu, când am vreo problemă cu blogul, am obiceiul să apelez la prieteni programatori care se pricep mult mai bine decât mine la programarea în PHP. Niciunul dintre ei, spre ghinionul meu, nu se află în România și prin urmare pot lua legătura cu ei doar prin Yahoo! Messenger, Skype sau Email. Atunci când nu-i găsesc, pentru a ști dacă merită sau nu să insist, dacă nu-i văd conectați pe Yahoo! Messenger, încerc să aflu dacă sunt conectați pe invizibil.

afla cine sta pe invizibil pe messenger

Deși există diverse metode prin care poți afla dacă o persoană din lista ta de Yahoo! Messenger a activat modul invizibil, eu apelez la una dintre cele mai simple: IMvisible.

Pentru a verifica prin IMvisible dacă unul dintre prietenii tău sunt conectați pe Yahoo! Messenger dar au activat modul „invisible”, tot ce ai de făcut este să accesezi acest link și, în caseta de verificare din site-ul în care se va deschide, să introduci id-ul persoanei a cărei status dorești să-l afli, apoi să apeși tasta Enter și să aștepți rezultatul. Simplu și rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.