Cum poți identifica problemele calculatorului

Dacă te întrebi cum poți identifica problemele calculatorului atunci când acesta îți dă bătăi de cap, programul despre care îți voi vorbi în continuare s-ar putea să-ți fie de folos. Desigur, pentru identificarea problemelor însoțite de un număr de eroare îți voi recomanda  programul Error Messages for Windows. În schimb, dacă ai un calculator lent, care se blochează des ori se oprește din senin, atunci ar trebui să rulezi PC Wizard:

Cum poți identifica problemele calculatorului

PC Wizard este unul dintre cele mai bune programe gratuite de analiză, acesta oferindu-ne informații prețioase despre componentele calculatorului, software-ul instalat, performanțele sale și felul în care răspunde la testele menite să-l streseze astfel încât să-i poți cunoaște limitele.

Cu PC Wizard vei afla tot ce ai nevoie despre sistemul de operare, fișierele de sistem, programele instalate în calculator, componentele hardware ale acestuia și multe altele. De asemenea, în scopul identificării problemelor, poți supune unui Benchmark exhaustiv atât sistemul de operare și procesorul, cât și placa video, memoria RAM, Hard Disk-ul sau Hard Disk-urile instalate în calculator, printre altele.

Test Performanta Windows

Testele, deși unii ar putea crede cu totul și cu totul altceva, au rolul de a ne informa de eventualele probleme ale componentei hardware sau software supuse lor. Prin urmare, dacă programul raportează că unul dintre acestea nu a putut fi testate sau dacă rezultatele oferite la finalizarea testului sunt foarte mici în comparație cu punctajul maxim posibil, vom ști că ceva nu este în regulă cu acea componentă și că trebuie să luăm rapid măsuri de prevenire a agravării problemei.

Rezultate teste sistem de operare

PC Wizard este un program gratuit, portabil, compatibil cu toate versiunile actuale ale sistemului de operare Windows. În timpul utilizării sale vă recomand să închideți celelalte programe care rulează pe fundal. În caz contrar, rezultatelor testelor nu vor reflecta starea reală a calculatorului și componentelor sale.

Download & Web

Un comentariu

  1. Nu este stralucit.. la 2 calculatoare l-am folosit si arata rotatiile ventilatorului de carcasa la 1899rpm, insa, calculatorul nu avea alte ventilatoare inafara de sura si procesor :) mai departe nu am avut curiozitatea sa’l folosesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.