Află numele melodiilor pe care le asculţi, cu Audiggle

Nu de puține ori ascultăm melodii la radio sau pe diverse portaluri muzicale, ne încântă, devin preferatele noastre, dar nu le cunoaștem numele. Dacă avem calculatorul la îndemână și programul Audiggle instalat, problema este ca și rezolvată.

După descărcarea și instalarea sa, va trebui să vă creați un cont personal, pentru a salva istoricul căutării și a împărtăși experiența cu alți utilizatori.

afla numele melodiilor pe care le asculti

Audiggle vă poate ajuta în a descoperi numele melodiei, al artistului, cât și albumul din care face parte respectivă melodie, detectând automat dispozitivele de redare conectate la calculator, inclusiv microfonul, dacă dispuneți de așa ceva, oferind-vă posibilitatea de a alege modul de înregistrare.

Programul poate recunoaște vocea interpretului în procesul de înregistrare, indiferent de limbă, oferindu-vă în acest mod informațiile necesare. Mai mult, Audiggle vă oferă posibilitatea de a descărca melodia astfel găsită, de pe portalul Amazon (comercial) sau iTunes (necesită programul iTunes instalat), dar, având în vedere că deja îi cunoașteți numele, puteți să o descărcați cu orice program de descărcat muzică.

Rezultate scanare Audiggle

Opțiunile programului, accesibile în link-ul File, oferă alegerea modului de înregistrare, inclusiv un test al acestuia, precum și activarea InstaTweet pentru actualizarea automată a feed-urilor în contul personal Twitter.

În tab-ul Miscelaneous, dacă butonul Install nu este evidențiat, înseamnă că sistemul suportă audio-compresia, fiind activată în procesul de instalare Audiggle. În caz contrar, o puteți instala manual.

Download Audiggle

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.