Program de făcut DVD-uri cu filme, muzică sau poze

Cu toată diversitatea dispozitivelor de stocare externe de pe piață, cele mai utilizate rămân CD/DVD-urile, fiind simplu de transportat și compatibile cu o gamă largă de dispozitive de redare externe. AnyBurn este, popular spus, un program gratuit de făcut DVD-uri, adică unul care ne poate fi de folos la inscripționarea sau copierea CD-urilor și DVD-urilor.

program de facut dvd-uri cu filme, muzica sau poze

Interfața programului este simplă, intuitivă, fiind ușor de manipulat de către toate tipurile de utilizatori, indiferent de nivelul lor de experiență. În afară de făcut CD/DVD-uri, AnyBurn are suport și pentru inscripționat discuri Blu-Ray.

AnyBurn oferă posibilitatea de a inscripționa muzică, filme, date personale, crea imagini în format .ISO, precum și scrierea celor descărcate de pe Internet, pe discuri. Din lista de opțiuni nu lipsesc cea de ștergere a unui disc re-inscriptibil și nici cea de copiere a discurilor.

Spre exemplu, am ales sa fac un CD sau DVD (programul nu face diferența între acestea) cu o serie melodii aflate în diverse locații pe hard disk-ul calculatorului. Pentru acest lucru, am selectat opțiunea Burn files/folders to disc, am apăsat Add și am selectat fișierele dorite.

adaugare filme, muzica sau poze pentru inscriptionarea pe DVD

După selectarea tuturor fișierelor, am dat click pe butonul Label și am introdus titlul care va fi afișat de către playerele multimedia fizice când CD-ul ori DVD-ul va fi introdus în acestea.

introducere titlu dvd ce va fi afisat dupa inscriptionarea datelor

Pentru a iniția operația de scriere a fișierelor pe disc mai trebuie doar apăsat butonul Burn și așteptat ca programul de inscripționare AnyBurn să se ocupe de restul. După arderea tuturor fișierele și verificarea integrității lor, discul va fi scos din DVD-Writer.

discul a fost scris

La fel se va proceda cu celelalte sarcini, urmând pașii impuși de program până la finalizare sarcinii. Free Any Burn suportă o mulțime de formate imagine, cum ar fi ISO, DAA, BIN, MDF, MDS, NRG, CDI, IMG, UIF și WIM.

De asemenea, poate fi utilizat pentru a crea un CD audio din fișiere MP3, WMA, WAV, APE și track-uri FLAC. Acesta integrează și un convertor de imagini de disc (NRG de ex., în ISO.)

Exigența programului în ceea ce privește consumul de resurse este foarte scăzută, având un timp bun de răspuns la îndeplinirea sarcinilor. Poate fi descărcat de aici și este compatibil cu toate versiunile Windows, atât cele de 32 cât și cele de 64 de biți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.