Alt program de vizionat online posturi TV

Atunci când acesta a fost lansat, My WebTV era unul dintre cele mai bune programe de vizionat online posturi de TV. Între timp s-au schimbat multe, acesta devenind, în adevăratul sens al cuvântului, o mizerie de care mai bine stați departe, cât mai departe!

Dacă, în ciuda recomandărilor noastre actuale, îl veți instala în propriile calculatoare, veți observa că niciunul dintre posturile pe care promite că vă permite să le vizionați prin Internet nu se vor putea fi urmărite cu ușurință. Mai mult, vi se vor deschide încontinuu pagini web care vă vor recomanda să instalați un plugin sau altul, majoritatea malware!

Ce alt program de vizionat online posturi TV vă recomandăm

Singurul program pe care vi-l putem recomanda actualmente este Tv Wave, singurul gratuit și care încă permite urmărirea online și în siguranță, de pe calculatoarele cu Windows, a principalelor posturi TV din România.

program-vizionat-online-posturi-tv

Pentru a putea funcționa, Tv Wave mai are nevoie de câteva aplicații terțe, VLC media player, Sopcast și TVU, pe care, în mod normal, le instalează în mod automat în calculatorul în care este utilizat, imediat după ce propria-i instalare a fost finalizată.

Dacă nu vă descurcați cu instalarea sa, aruncați o privire peste ghidul de configurare inițială a programului Tv Wave, iar pentru instalarea și configurarea manuală a Sopcast, plugin fără de care programul nu va permite vizionarea unora dintre posturile TV din România la care asigura accesul, urmați instrucțiunile din ghidul dedicat în întregime acestei proceduri.

Știu, e frustrant să fi-ți trimiși dintr-o parte în alta, însă e de preferat să investiți puțin mai mult timp instalării și configurării unui program care cu adevărat funcționează, decât să instalați unul care vă va da multe bătăi de cap și nici o satisfacție.

Cum se adaugă posturi TV în lista de canale a Tv Wave

După cum veți vedea, după instalarea Tv Wave în calculator, lista de canale nu conține nici un post TV. Este normal să se întâmple acest lucru în condițiile în care sursele de streaming se schimbă frecvent. Ideal ar fi fost ca dezvoltatorul să doteze programul cu capacitatea de actualizare automată a surselor, dar din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Singura modalitate de adăugare a fluxurilor video este cea manuală, care constă în încărcarea manuală a listei de programe. Pentru asta, după instalarea Tv Wave și a tuturor dependențelor acestuia, dați click pe select an option, apoi dați click pe load custom list.

În fereastra ce se va deschide lipiți adresa URL http://pastebin.com/raw.php?i=dYkXpZFY

adaugare lista de canale tv

După ce veți da click pe butonul OK, veți vedea că toate posturile TV incluse în lista pe care o puteți accesa aici vor apărea în lista de canale a programului. Pentru vizionarea online a oricăruia dintre acestea, dați dublu click pe el și așteptați recepționarea imaginilor.

Ce posturi TV pot fi vizionate cu Tv Wave

Tv Wave oferă la momentul actualizării articolului posibilitatea de a viziona și asculta un total de 96 de posturi TV și radio, printre acestea enumerându-se și cele din tabelul inferior.

Post TVPost TV
Discovery ChannelKanal D
Discovery ScienceAntena 1
Discovery TravelAntena 1 Tg. Mures
Discovery WorldAntena 1 Sibiu
GSP TVAntena 3
Digi SportArenaTV
AXN CrimeAtomic
AXN RomaniaB1TV
AXN SciFiClub TV
Cartoon NetworkExpress TV
Animal PlanetFoxKids
BoomerangHBO
MinimaxTeleviziunea Crestina Romana
MTVTeleviziunea Muresenilor
National TVTerra SAT
Prima TVTV Cultural
PRO CinemaTV Europa Nova Timisoara
PRO TVTV Sport
PRO TV InternationalTVR Iasi
Realitatea TVTELE’M
Sport Muscel TVTele M Plus Roman

Pentru lista completă accesați acest link, dar țineți cont că unele dintre posturile TV sau Radio incluse de aceasta pot înceta să mai funcționeze la un moment dat, iar asta deoarece adresele IP ale transmisiunilor de acest timp pot suferi modificări neanunțate în prealabil.

Link-ul de download al programului în găsiți în cadrul ghidului de configurare spre care am făcut trimitere mai sus. Pe de altă parte, dacă doriți să vă orientați spre o soluție mai simplă, vă recomandăm să descărcați și instalați programul Chris TV Online, prezentat aici.

29 Comentarii

 1. la programul My WebTV imi apare o eroare cand il deschid… scrie eroare de script ce sa fac sa nu mai apara aceasta fereasta cand deschid? …multumesc

 2. Ai instalat si SopCast?
  Exista optiunea selectarii unui alt stream,incearca sa o utilizezi.
  Problema poate surveni si de la partea de mentenanta a stream-urilor.

  1. Motivele pentru care un program se închide, aparent, din senin, sunt multe. Eu îți recomand să dezinstalezi toate programele implicate, cu Revo Uninstaller Pro, și să cureți toate resturile. După ce ai făcut asta, curăță și registrii cu CCleaner. Repornește PC-ul și reinstalează totul de la capăt. Nu garantez reușita, dar asta aș face eu în primă instanță.

  2. @nicu eroarea aia apare dacă ai pc încărcat.Dacă ai făcut tot ce a spus Cristian L.S. si tot apare, va trebui sa reinstalezi driverul video (last).
   Eu ma uit pe distraktiv.ro/tv-online
   merge pe telefon si pe tableta

 3. Deci sa ma fac inteles,nu la toate programele la unele din ele imi apare eroarea aceasta de exemplu la sport am dat pe digisport si imi apare eroarea aceasta! ms

  1. Dani,exista posibilitatea ca programele folosite,in special sopcast,sa functioneze cu probleme,nefiind o surpriza in ultima vreme.
   Iti sugerez in aceste cazuri sa urmaresti pagina oficiala a programului,ce poate fi regasita aici,accesand posturile favorite direct din browser,incercand incarcarea lor selectand sursele disponibile ale stream-urilor.De asemenea trebuie tinut cont ca se depun ceva eforturi pentru mentinerea acestui program in viata,fiind la urma urmei ceva pentru utilizatori oferit in mod gratuit si neconditionat.
   Urmareste si discutiile de pe chat pentru a descoperi momentele in care ceva functioneaza necorespunzator.

  1. Versiunea portabilă nu există. Încearcă cu Cameyo, VMware ThinApp sau Evalaze, dar nu cred că o să meargă, programul având nevoie de integrare în sistem fiind complex.

    1. Sigur … InnoExtractor is a powerful application that helps you to unpack Inno Setup installers using InnoUnp technology. With InnoExtractor you can explore the internal structure and content of the installer and you can to extract them to a local folder or a portable devices, without having to run the setup.
     – care ara alt installer o fac cu Universal Extractor …
     http://bit.ly/1houT7u
     – In many cases, the Universal Extractor makes it possible to create a portable application directory without actually installing the program to your computer. The application directory can then be moved to your portable USB device and the program will run from there.

  1. Ai instalat si toate programele necesare functionarii sale?
   De la VLC,Flash Player,Sopcast la Net Framework,Visual C++,programe necesare si pentru alte aplicatii si nu numai.

 4. sal am si o plroblema ajutor va rog.pana akum mia mers perfect my web, si astazi cand am vrut sa intru nu mai merge. si imi zice can not access sopcast service….. si nu-mi merg multe programe

  1. Salut.
   Poate problema nu este doar cu MyWebTV ci este ceva general,sugerandu-ti in prima faza sa iti actualizezi toate programele la zi,sa iti instalezi actualizarile venite prin WU(Windows Update) si sa iti scanezi intreg sistemul cu produse antivirus ori antimalware.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.