Explorer++, alternativă la Windows Explorer

Windows Explorer, managerul de fișiere implicit din sistemele de operare Windows, este folosit de toți utilizatorii în activitatea zilnică (sau nu) pentru a naviga în propriul calculator. Programe înlocuitoare ale acestuia sunt foarte multe, gratuite și comerciale deopotrivă, de la vechiul Norton Commander la Total Commander, FreeCommander, s.a.m.d. Ce spuneți de o schimbare a acestuia? Merită încercat, vă asigur!

Explorer++

Explorer++, programul gratuit despre care vă voi vorbi în această ocazie poate fi utilizat pe toate sistemele Windows, atât pe versiunile de 32 biți cât și pe cele de 64 biți. Mai mult, programul trebuie instalat pentru a putea fi utilizat și drept urmare nu va aduce sistemului modificări ireversibile sau greu de anulat în cazul în care constatăm că nu este soluția pe care ne-o doream.

Cu Explorer++ avem posibilitatea de a crea bookmark-uri pentru locațiile accesate des și în acest mod, un click pe bookmark ne va duce direct la locația dorită.

Explorer++ navigare pe file

Explorer++ bookmark

Opțiunile disponibile în toolbar-ul programului sunt în mare parte aceleași din Windows la care se adaugă și funcții precum Open cmd, Copy To, Move To, Delete Permanently, etc.

Desigur, și în Windows Explorer dispunem de o mare parte dintre acestea, doar că pentru a putea le folosi va trebui să recurgem la o combinație de taste în timp ce cu Explorer++ le avem la doar un click distanță!

Explorer++ optiuni

Nu vă vorbesc pe rând despre toate setările în parte deoarece ar dura prea mult, și nu vreau să vă răpesc timpul, așa că vă las plăcerea de a le descoperi pe cont propriu. Apropo, nu uitați ca la descărcare să alegeți versiunea pentru sistemul de operare folosit, respectiv ce de 32 sau 64 biți.

Download Explorer++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.