AntiSpyware gratis – Download Spyware Doctor

Alături de programul antivirus instalat în calculator, este recomandat o soluție antispyware care va completa în acest mod, protecția. Recomandat de experți, programul Spyware Doctor dezvoltat de PC Tools, este lider mondial în protecția, detectarea și eliminarea de spyware, adware, troieni, keyloggeri, cookie-uri spyware, adbots, spybots, rootkits, phishing și a altor atacuri malware.

Procesul de instalare vă va oferi spre instalare un alt program care nu este necesar în completarea Spyware Doctor. Rămâne la latitudinea fiecăruia de a hotărâ. Imediat după instalare, Spyware Doctor va scana sistemul în căutarea de infecții malware.

PC Tools Spyware Doctor

Rezultatul va fi afișat în scurt timp, tot ce aveți de făcut este eliminarea posibilelor nuclee de infecție cu ajutorul butonului Fix Checked. Înainte de eliminarea acestora, este recomandat să creați un punct de restaurare prin bifarea căsuței Create „Restore Point” before removal:

eliminare spyware din calculator

În panoul de navigare din partea stângă va trebui activată caracteristica IntelliGuard, care conține principalele sub-module de protecție în timp real împotriva infecțiilor malware. Astfel, dacă veți da click pe fiecare sub-modul veți avea posibilitatea de a exclude elementele pe care le considerați a fi sigure, nemaifiind scanate de program.

IntelliGuard Protection PC Tools Spyware Doctor

În aceeași opțiune se poate ajunge și din modulul Settings, Global Action List. Opțiunile Spyware Doctor oferă posibilitatea pornirii programului odată cu sistemul de operare, ceea ce nu este o idee rea, opțiuni avansate ca activarea PUP (Potentially Unwanted Products), setări ale scanării, precum și elementele trecute în carantină, elemente ce pot fi restaurate sau eliminate definitiv.

optimiuni generale PC Tools Spyware Doctor

Scheduled Tasks oferă posibilitatea de a programa scanarea calculatorului zilnic, săptămânal, lunar sau la fiecare rulare a programului. Programarea se face prin acționarea butonului Add în sub-modulul respectiv, apoi parcurgerea opțiunilor cu ajutorul unui asistent (Wizard).

programare scanare PC Tools Spyware Doctor

Componentele Spyware Doctor pot asigura protecția navigării pe Internet, blocând pop-up-uri nedorite, precum și a cookie-urilor site-urilor rău intenționate. Programul este ușor de utilizat chiar și de începători, având un impact redus asupra resurselor calculatorului, ceea ce îl recomandă în cazul unei configurații hardware nu tocmai performante.

Spyware Doctor este compatibil cu Windows 2000/2003/XP/Vista. La instalarea programului pe Windows 7 se poate să întâmpinați o eroare de incompatibilitate, însă programul va rula în parametri normali.

Download Spyware Doctor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.