Articole recomandate din blogosfera românească. Săptămâna 30.10.2011 – 06.11.2011

M-am gândit să deschid o nouă secțiune în care să listăm în fiecare duminică acele articolele pe care le-am citit în cursul săptămânii în blogosfera românească și ni s-au părut interesante (bineînțeles, cu subiecte legate tot de Windows, programe și Internet).

02-articole_recomandate_de_programecalculator.ro_-e1394813638882Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost suficient de bogată în informații utile pentru a avea despre ce să vorbim în primul articolul de acest gen așa că haideți să nu mai pierdem timpul și să trecem la treabă:

 • Din review-ul publicat marți pe blogul Windows 7 Bucharest aflăm că Battlefield 3 are șanse foarte mari să detroneze franciza Call of Duty (MW3), suntem puși la curent cu noutățile noii versiuni a jocului precum și cerințele de sistem ce trebuiesc îndeplinite pentru a-l putea rula.
 • Dacă vă plac statisticile, Cosmin Tătaru a publicat pe blogul Windows Fără Limite, un articol despre piața browserelor în octombrie 2011.
 • Stealth Settings ne arăta (tot marți) cum putem rula aplicații Android în Windows cu ajutorul aplicației gratuite BlueStacks.
 • laptopnews.ro ne-a facut cunoștintă cu minilaptop-urile din seria Sony Vaio YB; laptop-uri ideale pentru a fi scoase la plimbare.
 • FlorinAndrei.ro ne prezintă câteva trucuri noi-nouțe de la Google; e drept, unele nu chiar atât de „noi-nouțe”…
 • TutorialePC.info ne-a arătat ieri cum putem face un backup semnăturilor din Outlook 2007.
 • go4it.ro aduce o veste nemaipomenit de bună pentru bucureștenii care fac naveta : „Orange (și Vodafone) oferă gratuit Internet în metrou, prin 3G„.
 • Pe ionas2.wordpress.com citeam tot săptămâna trecută despre iPadian; un simulator iPad gratuit, pentru Windows.
 • Dacă visați la achiziționarea unui laptop Alienware însă de moment nu vă permiteți să faceți acest pas, înainte de a intra în „mini-vacanță”, pc-tuneup.info vă ajută să obțineți măcar desktop-ul unui astfel de sistem instalând Alienware Skin Pack.
 • Încheiem lista cu WorldIT.info; blog care ne-a arătat cum să transformăm Windows 7 în Linux, Android, Windows 8, iOS 5, Windos Phone 7 Mango sau Mac OS X 10.7 Lion.

În articolul de duminica viitoare, dacă ideea creării acestei secțiuni nu vă displace, vom cunoaște articolele interesante ale săptămânii care tocmai începe. Și pentru a nu fii eu singurul judecător, aștept recomandările voastre la adresa de email de contact a blogului.

17 Comentarii

 1. Cristian știu ca iți place o&o defrag asa ca dacă vrei îți dau licența mea pentru versiunea 14 ca eu nu mai folosesc programul. Dar sa știi ca nu merge pe versiunea 15.

  1. Doamne ce ofertă îmi faci… în momentul de față n-am nevoie de nimic. Dar asta nu înseamnă că nu se apreciază gestul tău dacă oferi licențe celor care au nevoie. :D dacă tot vrei „să le măriți”… Uite, lasă o listă cu ce ai și să te contacteze cei interesați.

 2. Deci pentru cine este interesat am o licenta pentru avast business protection valabila pana pe 30 august 2012. Trebuie sa aveti instalat avast free antivirus sau avast internet security si doar inserati fisierul cu licenta pe care il voi da eu primului care are nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.