Descarcă gratis peste 100 de jocuri pentru calculator

Ideea de a crea un program care să permită descărcarea gratuită a peste 100 de jocuri pentru calculator mi se parte nemaipomenită deoarece prinde bine atât creatorilor de jocuri gratuite cât și utilizatorilor de Windows, care, fără o astfel de aplicație ar fi fost nevoiți să întoarcă Internet-ul pe dos în căutarea unui joc gratuit pe placul lor.

1-descarca_gratis_jocuri_pentru_calculatorAplicația Game Downloader a fost creată pentru a facilita localizarea jocurilor gratuite și drept dovadă, primul selector pe care-l regăsim în interfața acesteia ne permite să ajungem mai rapid la jocurile din categoria care ne interesează.

După selectarea categoriei ce reprezintă cel mai bine preferințele noastre, Game Downloader ne va afișa o listă cu jocurile disponibile pe care le putem descărca:

2-cum_poti_descarca_gratis_jocuri_pentru_calculatorAlegem în „Games” jocul dorit și facem click pe butonul „Download Game” apoi asteptăm ca programul să înceapă descărcarea sa (timpul de descărcare diferă de la caz la caz).

Dacă vrem să aflăm mai multe detalii despre un joc selectat înainte de a-l descărca, avem două posibilități:

  • Face click pe „YouTube” pentru a vizualiza în cunoscutul portal de video-sharing videoclipurile publicate de cei care l-au încercat deja,
  • sau apăsăm butonul „Game Website” și așteptăm deschiderea site-ului oficial al jocului.

Chiar dacă la prima vedere pare că nu ni se oferă această posibilitate, Game Downloader ne permite să-i modificăm anumiți parametri; de exemplu, putem schimba folderul unde sunt descărcate jocurile, acțiunea pe care dorim să o realizeze după ce jocul a fost descărcat, etc.

3-configurare_game_downloaderMda. Din punctul meu de vedere, un program interesant, simplu și foarte practic. Apropo, vouă cum vi se pare ?!?

Download Game Downloader

4 Comentarii

  1. E buna ideea asta cu acest program pentru jocuri.Sincer mie nu mi-au placut niciodata jocurile pe calculator cu atat mai mult acum cand nu mai am varsta potrivita sa ma atraga cu atat mai putin sa le joc.Singurul joc care l-am avut a fost Need For Speed 2000.O vechitura la ora actuala dar foarte iubit la vremea lui.Intamplator si de catre mine.Imi plac doar acele jocuri gen circuit,cred.Te-ai gandit bine Cristi…cine vrea sa joace,sa joace!!!

    1. Când văd mesaje de genul celor publicate de voi mai sus mi-e teamă să răspund pentru că nu vreau să spună lumea că-s papagal și repet aceeași chestie: ms, cu plăcere, bla, bla, bla :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.