Ascunde cu un click toate paginile Web vizitate

Nu mai are șeful ce să-mi reproșeze de când am descoperit extensia PanicButton, și nici eu nu mai sunt nevoit să explorez istoricul Internet browserului pentru a reîncărca acele pagini Web care, mi-au captat atenția în momentele „moarte” petrecute în fața calculatorului de la birou, pe care eram nevoit să le părăsesc în grabă atunci când vedeam că ușa pe care scrie mare „Director„, se deschidea.

1-Ascunde paginile Web deschise cu un clickPentru a instala extensia PanicButton deschideți acest articol cu Internet browserul Google Chrome și faceți click aici. În fereastra ce se va deschide apăsați butonul „Instalați„, confirmați broserului că doriți aplicarea extensiei și așteptați ca iconița acesteia să fie afișată în colțul drept-superior a Google Chrome (săgeata 1, img. sus).

Cum funcționează PanicButton?

Apăsați tasta Esc și faceți click pe iconița extensiei pentru a ascunde toate paginile Web vizitate în momentul în care observați că se apropie de voi, cineva care ar avea ceva de comentat referitor la activitatea voastră pe Internet:

2-Ascunde rapid paginile Web ce le viziteziDupă cum puteți observa și în imaginea de mai sus (săgeata 2), iconița și-a schimbat culoarea (din roșu, în verde), și asupra ei a apărut o cifră ce indică numărul filelor ascunse. Dacă prezența acesteia vă deranjează, puteți să o ascundeți modificând setările extensiei:

Click-dreapta pe PanicButton -> Opțiuni

Tot în panoul de configurare, aveți posibilitatea să modificați acțiunea PanicButton-ului (ex: ce pagină să afișeze când le ascunde pe celelalte; combinația de taste care va reafisa filele deshise în cazul în care ați optat pentru ascunderea butonului).

Și Mozilla Firefox dispune de o extensie similară. Ea poate fi obținută de aici.

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.