Audials Light, o posibilă alternativă pentru Windows Media Center

Aplicații radio se găsesc peste tot, însă dacă vă doriți un player în care să ascultați radio, să redați fișierele video și audio din computerul dumneavoastră sau să ascultați melodii online, atunci Audials Light este programul de care aveți nevoie. Programul conține multe opțiuni ce vă permit să îl folosiți în mai multe moduri. Astfel puteți căuta și asculta orice radio online, diferite podcast-uri, muzică sau video și în același timp puteți să sincronizați aplicația cu ceea ce aveți în computer deja.

audials1

Aplicația vă oferă mai multe teme de diferite culori, din care puteți alege, însă toate păstrează aceeași configurație. În partea stângă veți găsi meniul principal, împărțit în trei categorii: Music and more, Video downloader, Media center. Din prima categorie puteți să selectați să ascultați o mare varietate de posturi străine și locale de radio dar și podcasturi.

Următoarea opțiune interesantă este căutarea online a oricărei melodii în secțiunea Music search . Programul funcționează la fel ca  YouTube, Vimeo sau Dailymotion iar rezultatele căutării sunt afișate imediat.

audials2

Categoria Media Center este la fel de bogată în opțiuni și vă permite să adăugați fișiere audio sau video din computerul dumneavoastră și să folosiți Audials Light ca un media player.

audials3

Audials Light este foarte util și poate fi folosit în mai multe moduri, fiind practic un program ce funcționează cât trei aplicații la un loc. Este disponibil pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Download

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.